0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Accessoires

Woonaccessoires

Richt je interieur helemaal naar je eigen smaak in met ons ruime aanbod sfeervolle woonaccessoires. Van compleet unieke vazen en kruiken tot potten, kruiken en lampen; je vindt het allemaal bij Het Monument. Een groot deel van onze woonaccessoires is online te bestellen. Voor meer inspiratie en mogelijkheden verwelkomen we je graag in onze showroom in Nieuw-Amsterdam.

Ons online aanbod woonaccessoires

Sfeervolle landelijke woonaccessoires

Accessoires kunnen je hele huis aankleden en opfleuren. Meubels zijn natuurlijk belangrijk, maar met woonaccessoires geef je net even dat extraatje aan je woning. Je kunt landelijke woonaccessoires bijvoorbeeld ook afwisselen per seizoen. Heb je nog een lege muur in huis die je wilt opvrolijken? Dan is deze landelijke wereldkaart wellicht iets voor jou. Zoek je nog woonaccessoires voor op tafel of op een kast? Dan hebben we genoeg om uit te kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Houten Gruttersbak, Ijzeren Kandelaars, of dit Windlicht van Still? Daarnaast hebben we verschillende producten in ons assortiment die u helpen bij het onderhoud van uw meubelen. Op deze manier houdt u de meubels mooi en beschermt u ze tegen vlekken en vuil. 

Laat je inspireren door de prachtige sfeerfoto’s op onze website of social media en laat je overtuigen van de juiste landelijke woonaccessoires voor jouw woning.

Bezoek onze showroom voor meer woonaccessoires

Wil je inspiratie opdoen of kun je wel wat advies gebruiken? nodig voor je de knoop doorhakt? Met meer dan 3.000 m2 gevuld met stoere meubels en accessoires is er in onze showroom voor elke woonvraag een bijpassend antwoord. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren. Kom vooral een keer langs in onze showroom, gelegen in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. We kijken er naar uit!

× WhatsApp met ons!