0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke houten bankjes

Landelijke houten bankjes

Geef jouw interieur nog meer sfeer met de landelijke houten bankjes van Het Monument. Van elk exemplaar is er slechts één gemaakt, waardoor je echt een uniek item in huis haalt. Bekijk alle bankjes in onze webshop en bestel ze online. Ook kun je ze rustig komen bekijken in onze grote showroom in Nieuw-Amsterdam.

Showing all 3 results

Unieke landelijke houten bankjes

Met de landelijke houten bankjes van Het Monument krijgt jouw inrichting nog meer sfeer en karakter. Doordat van elk houten bankje er maar één is gemaakt, haal je een echte blikvanger in huis. En of je zou in de woonkamer, slaapkamer, keuken of entree zet; overal komen deze bankjes mooi tot hun recht.

Met de landelijke houten bankjes kan je bovendien alle kanten. Uiteraard zijn ze te gebruiken om heerlijk op te zitten. Ook zijn het schitterende decoratieve items. Door er bijvoorbeeld een kleedje of vachtje op te leggen en wat landelijke accessoires op te plaatsen, creëer je een heel gezellig plekje in huis.

Landelijke accessoires

De houten landelijke bankjes zijn onderdeel van het uitgebreide aanbod accessoires van Het Monument. Wij zijn namelijk dé woonwinkel voor de landelijke stijl. We hebben een uitgebreid aanbod betaalbare, karaktervolle en rustieke meubelen, vloeren, kasten en tafels.

Voor inspiratie voor een landelijke inrichting moet je on onze showroom zijn. Verspreid over meer dan 3.000 vierkante meter vind je alles voor een prachtig interieur.

Ontdek de voordelen van Het Monument:

  • De woonwinkel voor landelijke meubels
  • Veel op voorraad leverbaar
  • Meer dan 3.000 m2 wooninspiratie
  • Werkplaats voor maatwerk

Landelijke accessoires bestellen

Wil je graag één van onze unieke landelijke houten bankjes of andere accessoires bestellen? Dat doe je heel eenvoudig via onze webshop. Wil je deze unieke items of onze meubelen, kasten en tafels eerst in het echt bekijken, kom dan langs.  Onze woonwinkel is gelegen aan de Veilingstraat 58 in Veenoord (Nieuw-Amsterdam), vlak bij Emmen en Coevorden.

× WhatsApp met ons!