0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Mijn Stijl

Mijn Stijl verkooppunt

Je interieur is pas compleet als je ook aan de details denkt. Het juiste onderhoud voor al jouw meubels en matchende accessoires zorgen ervoor dat je nog jaren van je landelijke uitstraling kunt genieten. MIJN STIJL is een Nederlands merk met een collectie van sfeervolle basics voor in huis. Het Monument is een MIJN STIJL verkooppunt en biedt een ruim assortiment met de allerbeste MIJN STIJL producten die niet alleen heel praktisch zijn, maar je interieur ook prachtig complimenteren.

Showing 1–20 of 54 results

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een degelijk product bieden voor een hele schappelijke prijs, dat is wat bij MIJN STIJL centraal staat. Opgericht in 2008 zorgen eigenaren Pim en Diana er dagelijks voor dat alle producten van MIJN STIJL voor een klein prijsje een flinke sfeerboost geven aan jouw inrichting. Van geurkaarzen tot zeep, van roomspray tot een wasmand, de collectie van Mijn Stijl bestaat uit verschillende artikelen.

Bekijk alle MIJN STIJL producten in de showroom

Als je benieuwd bent welke MIJN STIJL producten allemaal mooi in jouw huis kunnen pronken, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Het Monument biedt meer dan 3.000 m2 aan interieur plezier, dus er meer dan genoeg inspiratie aanwezig. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van handige tips en andere informatie. Gelegen in Veenoord, Nieuw-Amsterdam is de showroom prima bereikbaar en de koffie staat altijd klaar!

× WhatsApp met ons!