0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Aura Peeperkorn

Aura Peeperkorn

Droom je van een thuis waar elk meubelstuk een verhaal vertelt? Waar elke hoek warmte en karakter uitstraalt? Dan is de collectie van Aura Peeperkorn bij Het Monument echt iets voor jou! Elk stuk van Aura Peeperkorn ademt liefde, passie en puurheid.

Aura Peeperkorn staat bekend om zijn vakmanschap en geschiedenis. De basis van hun producten zijn materialen met een rijke geschiedenis (soms wel honderden jaren oud!). Elk meubelstuk van Aura Peeperkorn is uniek, met liefde gemaakt en klaar om jouw huis te verrijken.

Ons online aanbod van Aura Peeperkorn

Showing all 9 results

Zitmeubilair dat geschiedenis ademt

De zitmeubilair collectie van Aura Peeperkorn, waaronder de populaire Dirken en LaLinde series, zijn ware smaakmakers in het landelijke interieur. Ze brengen comfort en stijl samen en passen perfect bij de landelijke en industriële flair van Het Monument.

Eetkamertafels en salontafels

Onze eet- en salontafels, vervaardigd uit oud en doorleefd teakhout, zijn niet alleen een lust voor het oog, maar vormen ook het kloppende hart van je huis. Betaalbaar, stijlvol en perfect om herinneringen aan te maken.

Functionele kasten met karakter

Een landelijk interieur is niet compleet zonder een functionele, stijlvolle kast. De kasten van Aura Peeperkorn zijn gemaakt van hetzelfde doorleefde teakhout en vertellen allemaal een eigen verhaal. En met onze eigen bezorgdienst komt jouw droomkast moeiteloos bij je thuis. Ook de televisiekasten integreren je televisie naadloos in je landelijke interieur. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook praktische opbergruimte.

Verlichting die sfeer brengt

Breng sfeer in je interieur met de unieke verlichting van Aura Peeperkorn. Elke lamp vertelt een verhaal, zoals de kruiklampen gemaakt van oude waterkruiken uit India. Combineer dit met de meer dan 3000 m² aan wooninspiratie bij Het Monument en je vindt gegarandeerd de perfecte match voor jouw huis.

Bezoek ons in Nieuw-Amsterdam

Voel je het al? Laat je hart sneller kloppen en bekijk onze Aura Peeperkorn collectie. Kom langs in onze ruime winkel in Nieuw-Amsterdam. Pascal, Arina en Albert staan klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken voor jouw interieur. Met onze eigen bezorgdienst en maatwerkopties maken we jouw droominterieur werkelijkheid.

Ontdek de unieke charme van Aura Peeperkorn in onze winkel. Kom langs en laat je inspireren!

× WhatsApp met ons!