0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Bruuts

Bruuts® UrbanSofa eettafels (PREMIUM dealer)

Bruuts is het exclusieve label van UrbanSofa voor de speciale, duurzame tafelcollectie. Daarmee kun je geheel zelf de perfecte eettafel samenstellen. De tafels bestaan bovendien stuk voor stuk uit gecertificeerd hout uit beheerde bossen, zijn volledig te recyclen en worden persoonlijk voor jou gemaakt. Creëer nu zelf een eigenzinnige, vernieuwende, stoere en massieve eettafel.

Tip: Het Monument is PREMIUM dealer van Bruuts! De volledige, prachtige collectie van Bruuts is in onze showroom te bezichtigen. Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Ons online aanbod van Bruuts®

Showing all 12 results

Bruuts, een tafel om trots op te zijn

Een Bruuts tafel wordt gegarandeerd dé blikvanger van jouw interieur. Je stelt hem immers zelf samen. De afmeting, het onderstel, de afwerking en uiteraard het tafelblad: jij bepaalt het allemaal. Er zijn dus oneindig veel combinaties mogelijk.

Met jouw eigen Bruuts eettafel weet je dus één ding zeker: je creëert de perfecte tafel én een heerlijke plek in huis om lekker samen te dineren en gezellige avonden door te brengen met familie en vrienden.

  • Duurzame, unieke eettafel
  • Persoonlijk voor jou gemaakt
  • Gecertificeerd hardhout
  • Scherp geprijsd
  • Fabrieksgarantie van 3 jaar

Bruuts configurator

Het samenstellen van een Bruuts tafel doe je met onze configurator. Deze werkt heel eenvoudig. Je kiest eerst het blad. Hier heb je keuze uit ronde, vierkante en ovale varianten. Vervolgens bepaal je de kleur van het blad, het onderstel en de kleur van het onderstel. Ten slotte heb je nog de keuze uit meerdere afmetingen. Terwijl je in de configurator de eettafel samenstelt, zie je in de afbeelding ernaast jouw nieuwe eettafel ontstaan. Ter info: de olie wordt bij de tafel geleverd en moet zelf worden aangebracht.

Duurzame tafels van Bruuts

Een Bruuts eettafel wordt altijd gemaakt met speciale aandacht voor mens & milieu. Er worden alleen duurzame en natuurlijke materialen gebruikt. Het hardhout komt bijvoorbeeld uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast worden alleen eerlijke materialen gebruikt, zoals staal, natuursteen en marmer.

Bruuts bij Het Monument

Het Monument heeft een uitgebreide collectie Bruuts eettafels. In de grote showroom van maar liefst 3.000 vierkante meter zijn allerlei tafels te bewonderen. Je bent uiteraard van harte welkom om de eettafels te bekijken. We zijn gevestigd in Veenoord, Nieuw-Amsterdam, vlak bij Emmen. Een Bruuts tafel is natuurlijk ook online samen te stellen en vervolgens te bestellen.

× WhatsApp met ons!