0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

JaxxChoice

JaxxChoice

Jong, hip, comfortabel en stijlvol. De meubels van JaxxChoice geven jouw woonkamer extra cachet en dat voor betaalbare prijzen. Het merk is gespecialiseerd in banken, fauteuils en (salon)tafels in moderne en tegelijkertijd tijdloze stijl. Neem een kijkje bij onze choice van JaxxChoice meubels. Kom gezellig langs in onze showroom om de nieuwe JaxxChoice lijn te bekijken!

Ons online aanbod JaxxChoice meubels

Showing all 6 results

JaxxChoice: Altijd goed

JaxxChoice weet precies waar de huidige interieurtrends om vragen. Warm, kleurrijk, comfortabel en een uitstekende kwaliteit. De klasse zit in subtiliteit. En dat voel je bij alle prachtige banken, tafels en fauteuils van dit merk. Het merk is op de markt sinds 2017. Dat komt niet alleen door de unieke en tijdloze designs, maar ook door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Subtiele klasse

Heerlijke banken met een eigen persoonlijkheid. Marmeren salon- en bijzettafels met prachtige patronen. Of supercomfortabele fauteuils die subtiel klasse uitstralen. JaxxChoice heeft een rijk aanbod van prachtmeubels. Het Monument is de enige in deze regio die de tafels, banken en fauteuils van dit mooie merk in het assortiment heeft.

Hiervoor kies je voor Het Monument:

  • Enige plek in de regio voor JaxxChoice meubels
  • Eigen bezorgdienst
  • Sfeervolle landelijke meubelen
  • Meer dan 3.000 m2 wooninspiratie
  • Veel vanuit voorraad leverbaar

JaxxChoice meubels bij Het Monument

Word je ook zo enthousiast van de JaxxChoice designs? Kom dan gezellig bij ons langs om de uitstraling en de kwaliteit van de meubels in het echt te ervaren in onze showroom van meer dan 3.000 vierkante meter.

Je vindt Het Monument aan de Veilingstraat 58 in Veenoord (Nieuw-Amsterdam). En heb je al iets op het oog, maar blijken we die niet te hebben staan, dan gaan we er alles aan doen om deze alsnog te bestellen voor je.

× WhatsApp met ons!