0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Boekenkasten

Landelijke boekenkast

Ben je op zoek naar mooie landelijke boekenkasten? Het Monument heeft een uitgebreid aanbod met karaktervolle en authentieke kasten voor al jouw boeken, spullen en accessoires. Bekijk online het volledige assortiment of bezoek onze woonwinkel in Veenoord, vlak bij Emmen.

Ons online aanbod boekenkasten

Showing all 10 results

Landelijke boekenkast kopen

Landelijke boekenkasten zijn sfeerbepalende meubelen in de ruimte, of je ze nou in de woon- of eetkamer zet. Ze dragen met de authentieke houten uitstraling bij aan een warme en landelijke sfeer in huis.

Zeker in (half) open modellen is het mooi om persoonlijke spullen of accessoires te presenteren. Tegelijkertijd zijn ze heel erg praktisch, want je kunt er natuurlijk naast boeken nog veel meer in opbergen.

  • Meerdere houtsoorten;
  • Veel varianten: van open tot gesloten;
  • Praktisch en stijlvol;
  • Authentieke houten uitstraling

Boekenkasten bij Het Monument

In het assortiment van Het Monument vind je meerdere soorten boekenkasten. Zo hebben we bijvoorbeeld volledig gesloten varianten, zoals de Kabinet Loft en Landelijke 1 deurs Florance. Het grote voordeel hiervan is dat alle spullen mooi zijn weggestopt en de kamer heel opgeruimd oogt.

Een hele andere modellen zijn het Strong boekenrek en het Boekenrek Urban Collectie. Deze zijn volledig open. Door er naast boeken ook accessoires als potten, planten en fotolijstjes in te plaatsen creëer je een hele gezellige en persoonlijke sfeer in huis. Wil je de landelijke boekenkast gebruiken als opbergruimte, maar niet een volledig gesloten model, dan zijn er nog half open kasten. Bekijk bijvoorbeeld eens Boekenkast Loft of Basto Boekenkast.

Bestel of bekijk landelijke boekenkasten

Heb je de ideale landelijke boekenkast gevonden, plaats dan heel eenvoudig online een bestelling. Met onze eigen bezorgservice komen wij jouw aankoop dan bij je thuis brengen. Mocht je liever de boekenkasten eerst even goed willen bekijken, dan staan de deuren van onze showroom voor je open. In onze woonwinkel van meer dan 3.000 vierkante meter in Veenoord (vlak bij Emmen) slaag je altijd in jouw zoektocht naar landelijke boekenkasten.

× WhatsApp met ons!