0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke keukens

Landelijke keuken

Wil je een keuken met een uniek karakter kopen? Bekijk dan eens de stijlvolle landelijke keukens van Het Monument. Ze zijn allemaal van topkwaliteit en ook nog eens verrassend betaalbaar! Bekijk ze rustig online op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom om een nog betere indruk te krijgen.

Showing all 19 results

Landelijke keuken kopen

Op zoek naar een keuken met een warme, hippe en rustieke uitstraling? De landelijke keukens van Het Monument geven jouw huis nog meer karakter. Koken en borrelen wordt zo nóg gezelliger. Je kan een volledige keuken bij ons kopen, maar ook losse kasten bestellen om op die manier net dat beetje extra sfeer te creëren.

Unieke landelijke keuken samenstellen

Een landelijke keuken met houten elementen is een echte eyecatcher in huis. Er is niets gezelliger en rustieker dan een kookgedeelte met prachtige houten laden en kasten. De warme uitstraling van het hout gecombineerd met granieten blad zorgt voor een mooie en klassieke sfeer.

De kasten hebben een hoogte van 95cm, wat voor de meeste mensen de ideale werkhoogte is. Doordat alle elementen aan de zijkanten netjes zijn afgewerkt, kan je de keuken ook nog eens helemaal naar eigen inzicht indelen. Zoek je niet een volledig nieuwe keuken, dan kan je er ook voor kiezen om enkele landelijke elementen toe te voegen aan je huidige keuken. De 5 elementen zijn namelijk los bij ons verkrijgbaar, zoals de smalle 2-deurs 2-lade kast en de hoge 1-deurs kast.

Laat je inspireren in de showroom van Het Monument

Wil je graag nog wat inspiratie opdoen voor jouw landelijke keuken? Het Monument heeft een showroom van ruim 3.000m2, vol interessante ideeën voor jouw interieur. Voor iedere smaak en stijl vind je passende meubelen. Van dressoirs tot landelijke fauteuils, onze meubels dragen iets bijzonders bij aan de sfeer van jouw interieur. Je bent altijd welkom voor een bezoekje aan onze showroom in Veenoord, Nieuw-Amsterdam.

× WhatsApp met ons!