0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Tv meubels

Landelijke TV-meubels

Met de sfeervolle landelijke tv meubels van Het Monument krijgt je jouw televisie een mooi plekje binnen je interieur, en heb je geen last meer van losse kabels en snoeren. Door de grote opbergruimte is er voldoende ruimte om al je randapparatuur en dvd´s geordend op te bergen. Deze houten tv meubelen zijn er in verschillende soorten hout voor een sfeervol interieur. Kom voor inspiratie en advies langs in onze showroom waar wij nog meer landelijke tv meubels beschikbaar hebben.

Ons online aanbod landelijke tv meubels

Showing all 12 results

Tv meubel kopen

Maak je woonkamer helemaal af met de landelijke collectie tv meubels en tv kasten van Het Monument. Tv kasten houden kabels makkelijk uit het zicht én bieden ook nog eens ideale oplossingen voor extra opslag zoals dvd's en gameconsoles. Kies jouw favoriete tv meubel uit de collectie van Het Monument en tover je woonkamer om tot dé plek voor de volgende wedstrijd, film of game.

Landelijke tv meubels

Met een landelijk tv meubel van Het Monument transformeer je jouw woonkamer in een gezellige thuisbioscoop. Onze collectie bestaat uit sfeervolle tv meubels van verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor duurzaam mangohout zoals bij het model Basto, massief gerecycled teakhout zoals bij het model Boston, maar ook als je op zoek bent naar een iets industriëler model kun je bij ons terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit tv meubel met ijzer?

Kies jouw tv meubel in de showroom van Het Monument

Wil je eerst wat inspiratie opdoen voor je overgaat tot aankoop van jouw nieuwe tv meubel? Dan is de showroom van Het Monument de perfecte plek om rustig rond te kijken. Kom snel een keer langs in onze showroom in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

× WhatsApp met ons!