0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Unieke kasten

Stijlvolle unieke kasten

Op zoek naar een écht unieke kast in landelijke, industriële of vintage stijl? Het Monument heeft een collectie van kasten die stuk voor stuk uniek zijn. Dit vakmanschap is dan ook terug te zien in de afgewerkte sierranden en details. Deze collectie van unieke landelijke kasten is beperkt leverbaar door de beperkte oplage. Geen enkele kast is gelijk en op is op! Bekijk onze bijzondere kasten in onze showroom en doe inspiratie op hoe deze zijn te combineren in jouw interieur.

Ons online aanbod unieke kasten

Showing all 18 results

Landelijke, unieke kasten kopen

Het Monument heeft een collectie van kasten die stuk voor stuk uniek zijn. De collectie unieke landelijke kasten zijn beperkt leverbaar door de beperkte oplage. Geen enkele kast is gelijk en op is op! Dit vakmanschap zie je terug in de afgewerkte sierranden en details. Er zijn enkele robuuste buffetkasten beschikbaar, maar ook landelijke kasten met ijzeren details. Voor welke stijl ga jij?

Handgemaakte unieke kasten

Een nette ruimte houdt uw geest ontspannen en stressvrij. Met de juiste kasten in je huis houd je de zaken netjes en georganiseerd. Een kast moet daarom praktisch in gebruik zijn, maar je wilt natuurlijk ook dat hij mooi in je interieur staat. Enkele kasten uit deze collectie van Het Monument zijn volledig met de hand geschilderd en hebben hierdoor een prachtige landelijke en verweerde uitstraling. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste unieke kasten in onze collectie, like dan onze Facebook pagina om niks te missen.

Collectie bekijken in de showroom

Onze collecties wisselen zeer regelmatig en we krijgen bijna elke maand weer nieuwe unieke items binnen. Om echt een goed beeld te krijgen van deze unieke kasten, adviseren we je om langs te komen in onze showroom in Veenoord (nabij Emmen). Daar staan onze medewerkers voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

× WhatsApp met ons!