0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Vitrine- en boekenkasten

Landelijke vitrine- en boekenkasten

Mooie landelijke vitrine- en boekenkasten met karakter. Het monument heeft een uitgebreid assortiment. Landelijke vitrine- en boekenkasten zijn de perfecte sfeermakers voor je woon- of eetkamer. Al onze vitrinekasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van glazen deuren om servies of bijzondere spullen optimaal te presenteren. De vitrine kasten zijn beschikbaar in verschillende soorten hout. Bezoek onze showroom om de vitrinekasten te bekijken en inspiratie op te doen.

Ons online aanbod vitrine- en boekenkasten

Showing all 10 results

Boekenkast of vitrinekast kopen

Vitrinekasten en boekenkasten zijn zeer praktische meubelstukken. Maar alleen omdat iets praktisch nut heeft, wil dat nog niet zeggen dat het niet stijlvol kan zijn. Bepaal voor je een kast uit gaat zoeken in welke kamer je hem wilt hebben en wat de sfeer is van deze kamer. Meet vervolgens de beschikbare ruimte. Neem de collectie op de site van Het Monument door om de perfecte match te vinden. We hebben genoeg om uit te kiezen. Staat er niks tussen, bezoek dan onze showroom voor meer keuze en inspiratie.

De juiste boekenkast of vitrinekast vinden

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten kasten, waaronder o.a. kledingkasten, vitrinekasten, boekenkasten en wijnkasten. Met een vitrinekast kun je laten zien wat je leuk en belangrijk vindt. We hebben allemaal onze favoriete dingen. Het is jammer om ze weg te stoppen waar niemand ze kan zien. In de Boston Vitrinekast kun je allerlei spullen opbergen. Zowel verborgen als achter glas. Zo kun je kiezen welke spullen je wel en niet laat zien. Ben je nog op zoek naar een leuke eyecatcher voor in je vitrinekast, bekijk dan even onze accessoires en maak je interieur helemaal af. Spreekt een stoerder design je meer aan? Dan is de Basto Buffetkast wellicht iets voor jou. Als je voorkeur uitgaat naar een landelijke boekenkast, dan kun je kijken naar model Luca of Basto.

Shop in onze showroom

Heb je nog wat inspiratie nodig voor je de knoop doorhakt? Dan ben je ook welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van handige tips die het kiezen tussen al die meubels wat makkelijker maakt. Kom vooral een keer langs in onze showroom, gelegen in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. We kijken er naar uit!

© Het Monument | Alle rechten voorbehouden | Website & marketing: The Brand Office

Vraag een offerte aan

× WhatsApp met ons!