0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

vitrine- en boekenkasten

Vitrine- en boekenkasten industrieel

Mooie industriële vitrine- en boekenkasten met karakter. Het monument heeft een uitgebreid assortiment. Industriële vitrine- en boekenkasten zijn de perfecte sfeermakers voor je woon- of eetkamer. Al onze vitrinekasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van glazen deuren om servies of bijzondere spullen optimaal te presenteren. De vitrine kasten zijn leverbaar in wit of in naturel teakhout.

Showing all 11 results

Boekenkast of Vitrinekast kopen

Vitrinekasten en boekenkasten zijn zeer praktische meubelstukken. Maar alleen omdat iets praktisch nut heeft, wil dat nog niet zeggen dat het niet stijlvol kan zijn. Bepaal voor je een kast uit gaat zoeken in welke kamer je hem wilt hebben. Meet vervolgens de beschikbare ruimte. Neem de collectie op de site van Het Monument door om de perfecte match te vinden. We hebben genoeg om uit te kiezen. 

De juiste boekenkast of vitrinekast vinden

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten kasten, waaronder o.a. kledingkasten, vitrinekasten, boekenkasten en wijnkasten. Met een vitrinekast kun je laten zien wat je leuk en belangrijk vindt. We hebben allemaal onze favoriete dingen. Het is jammer om ze weg te stoppen waar niemand ze kan zien. In de Boston Vitrinekast kun je allerlei spullen opbergen. Zowel verborgen als achter glas. Zo kun je kiezen welke spullen je wel en niet laat zien. Op zoek naar een stoerder design? Dan is de Basto Buffetkast wellicht iets voor jou. Als je voorkeur uitgaat naar een landelijke boekenkast, dan kun je kijken naar model Luca of Basto.

Shop in onze showroom

Heb je nog wat inspiratie nodig voor je de knoop doorhakt? Dan ben je ook welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van handige tips die het kiezen tussen al die meubels wat makkelijker maakt. Kom vooral een keer langs in onze showroom, gelegen in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. We kijken er naar uit!

© Het Monument | Alle rechten voorbehouden | Marketing: Pienter Online | Website: The Brand Office

Vraag een offerte aan