0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Vitrinekasten

Landelijke vitrinekast

Op zoek naar fraaie landelijke vitrinekasten om toe te voegen aan je interieur? Het Monument heeft een uitgebreid aanbod met authentieke, sfeervolle kasten. Bekijk het volledige assortiment op onze website of bezoek onze showroom in Veenoord (Nieuw-Amsterdam), vlak bij Emmen.

Ons online aanbod vitrinekasten

Showing all 6 results

Landelijke vitrinekast kopen

Landelijke vitrinekasten bepalen én verhogen de sfeer in de woon- of eetkamer. Door de houten buitenkant en warme uitstraling dragen ze bij aan gezelligheid in huis. De (half) open kasten zijn bovendien heel goed geschikt om accessoires en dierbare spullen in te presenteren. Zo krijgt je inrichting meteen een persoonlijke touch.

  • Meerdere varianten: van open tot gesloten;
  • Praktisch en stijlvol;
  • Warme uitstraling;
  • Meerdere houtsoorten

Vitrinekasten bij Het Monument

Het Monument heeft meerdere soorten landelijke vitrinekasten. Een klassieke variant is die met glazen deurtjes, zoals Vitrinekast Loft en Boston Vitrinekast. Deze hebben ook een gesloten deel, waarachter je spullen kunt opbergen. Zo oogt je huis een stuk opgeruimder. Achter de deurtjes is voldoende ruimte voor mooie, persoonlijke spullen.

Andere vitrinekasten hebben misschien wat meer weg van een boekenkast, omdat ze geen deurtjes hebben. De halfopen Boekenkast Loft is daar een voorbeeld van. Hier hoef je natuurlijk geen boeken in te plaatsen. Door potjes, plantjes, beeldjes of andere woonaccessoires erin te zetten, creëer je een hele gezellige sfeer.

Alle landelijke vitrinekasten bij Het Monument zijn gemaakt van een hoge kwaliteit hout. Bovendien zijn ze heel erg betaalbaar en door onze eigen voorraad over het algemeen direct leverbaar.

Bestel of bekijk landelijke vitrinekasten

Als je de perfecte landelijke vitrinekast hebt gezien op onze website, plaats dan meteen online een bestelling. Wij brengen de kast bij je thuis met onze eigen bezorgservice. Ook ben je van harte welkom in onze woonwinkel in het geval je de vitrinekasten eerst in het echt wilt bekijken. Het Monument heeft een showroom van meer dan 3.000 vierkante meter in Veenoord (vlak bij Emmen), waardoor je vrijwel altijd slaagt in jouw interieurzoektocht.

× WhatsApp met ons!