0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Bijzettafels

Landelijke bijzettafels

De landelijke bijzettafels van Het Monument maken uw ruimte net even af. De bijzettafels van Het Monument zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een klassieke wit ivoren finish voor een antieke look, teakhouten bijzettafels of bijzettafels van acacia hout. Daarnaast kan Het Monument eiken bijzettafels leveren. Afhankelijk van jouw interieur is er altijd een passende bijzettafel te vinden in onze showroom, waar wij er veel van op voorraad hebben.

Ons online aanbod landelijke bijzettafels

Showing all 3 results

Bijzettafel kopen

Een bijzettafel is een item waarmee je je interieur helemaal af kunt maken. Het Monument heeft een ruime collectie bijzettafels in het assortiment. Veel tafels zijn met de hand gemaakt van gerecycled hout, waardoor elke tafel uniek is. Daardoor heeft elke bijzettafel ook een eigen tekening van het gebruikte hout.

Bijzettafel landelijk

Er zijn een paar dingen waarmee je rekening kunt houden bij het kopen van een bijzettafel. Zo kan het handig zijn om het gebied waar je je nieuwe bijzettafel neer wilt gaan zetten alvast op te meten. Zo kun je gelijk zien of de hoogtes en verhoudingen van andere meubels samenwerken. Tevens is het handig om te bepalen waarvoor je de bijzettafel wilt gaan gebruiken. Ben je op zoek naar een massief design? Dan is bijzettafel Rocco wellicht iets voor jou. Indien je liever iets kleiners wilt, een bijzettafel waar je bijvoorbeeld op het einde van een lange dag je drankje op kwijt kunt, dan is het model Boston passender.

Bekijk de collectie in de showroom van Het Monument

Wil je eerst wat inspiratie opdoen voor je overgaat tot aankoop, of wil je onze wisselende collecties bekijken? Dan is de showroom van Het Monument de perfecte plek om rustig rond te kijken.

× WhatsApp met ons!