0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Eettafels

Landelijke eettafels

Een eettafel is niet alleen een plek om te eten. Het is dé plek waar je de dag doorneemt met vrienden en familie. Zo nu en dan tover je de eettafel om tot een geïmproviseerd kantoor, huiswerkplek of speltafel. Maak je eetkamer of keuken compleet met een landelijke eettafel van Het Monument. Onze collectie bestaat uit stijlvolle eettafels van onder andere teakhout en acaciahout. Het karakteristieke hout met ruwe look zorgt voor een warme uitstraling. Bekijk ons online aanbod of bezoek onze showroom voor meer inspiratie en advies.

Ons online aanbod landelijke eettafels

Showing 1–20 of 25 results

Eettafel kopen

Maak je eetkamer of keuken compleet met een landelijke eettafel van Het Monument. Een eettafel is bedoeld om jarenlang mee te gaan in je huis. Het is de plek waar je vakantiediners, feesten en gezellige etentjes met je eigen gezin meemaakt. Als je op zoek bent naar een eettafel, dan wil je er graag een die stevig, comfortabel en veelzijdig is. Bij Het Monument vind je alleen tafels en tafelbladen van hoogwaardig massief én teruggewonnen hout.

De juist eettafel kiezen

Onze eettafels zijn een statement voor zowel formele als informele interieurs, met verschillende stijlen en maten. Kies jij voor een eettafel in een ronde of rechthoekige vorm? Of je nu op zoek bent naar een landelijk ontwerp dat in een kleinere kamer past, of een grote, traditionele tafel met ruimte voor het hele gezin: bij Het Monument is er genoeg keuze. Je kunt zelfs je eigen eettafel samenstellen. We hebben diverse varianten van poten en tafelbladen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een landelijk tafelblad, eiken tafelblad of een robuuste boomstamtafel?

Landelijke eetkamermeubels

Naast tafels bieden wij natuurlijk ook andere eetkamermeubels aan. Van bijpassende eetkamerstoelen tot landelijke accessoires en vitrinekasten: je vindt alles wat je nodig hebt voor jouw eetkamer. Je kunt ook mixen en matchen voor een verzamelde look. Wil je eerst wat inspiratie opdoen voor je overgaat tot aankoop? Dan is de showroom van Het Monument de perfecte plek om rustig rond te kijken. Met meer dan 3.000 m2 aan woonideeën is er voor elke wens een bijpassend landelijk meubelstuk.

× WhatsApp met ons!