0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Eiken tafelbladen

Eiken tafelbladen

Ben je op zoek naar fraaie, karakteristieke eiken tafelbladen? Het Monument heeft een uitgebreid aanbod. Bekijk rustig online ons assortiment of kom langs in onze showroom om ze in het echt te bewonderen. We hebben een eigen voorraad, waardoor de eiken tafelbladen direct leverbaar zijn.

Aanbod eiken tafebladen

Showing all 13 results

Kenmerken eiken tafelbladen

Eiken is een hard, sterk en karaktervol soort hout. Daardoor is het perfect materiaal voor een robuuste eettafel. Alle eiken tafelbladen hebben bovendien een eigen, unieke uitstraling en kleurtint. Dat komt mede door de constante werking van het hout, waardoor er kleine scheurtjes ontstaan. Dit geeft een nog authentiekere uitstraling.

De meeste eiken tafelbladen bestaan uit meerdere planken. Door de stevigheid van het materiaal kan een tafel gemaakt van eiken goed tegen een stootje en gaat die lang mee, zonder kwaliteit te verliezen. Daarmee is het meteen een hele duurzame keuze.

Voordelen tafelblad van eiken

De tafelbladen hebben dus allerlei mooie, karakteristieke eigenschappen. Het grote voordeel daarvan is dat ze elke eet- of woonkamer een warmere uitstraling geven. Daarom passen deze tafelsoorten ook in iedere inrichting. Je voegt echt gezelligheid toe aan jouw landelijke of industriële interieur.

  • Hard en sterk hout
  • Duurzame keuze
  • Authentieke en robuuste uitstraling
  • Elk tafelblad is uniek, o.a. door de werking van het hout

Bestel of bekijk eiken tafelbladen

De eiken tafelbladen zijn onderdeel van ons grote aanbod robuuste en industriële meubels. Combineer ze bijvoorbeeld met andere landelijke tafels, zoals salontafels of bijzettafels. Ook sluiten ze uitstekend aan bij de fraaie houten kasten en comfortabele zitmeubelen van Het Monument.

Als je het perfecte eiken tafelblad hebt gevonden, plaats dan direct online een bestelling. Wij bezorgen jouw nieuwste aanwinst dan bij je thuis met onze eigen bezorgservice. Het is uiteraard ook mogelijk om de eiken tafelbladen allemaal te bekijken in onze showroom van meer dan 3.000 vierkante meter. Je vindt onze woonwinkel in Veenoord (vlak bij Emmen).

× WhatsApp met ons!