0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Kloostertafels

Landelijke kloostertafels

Deze kloostertafels zijn een klasse apart. Robuuste tafels in teak of eiken, vol karakter. Te gebruiken als sfeervolle eettafel of in te zetten als luxe vergadertafel op de zaak. Met bijpassende stoelen is dit een echte aandachtstrekker in jouw interieur. Diverse afmetingen zijn mogelijk. Zo is er altijd een kloostertafel die uitstekend in de gewenste ruimte past. De verwilderde uitstraling van het teakhout past uitstekend in een landelijk interieur. Twijfel je toch nog? Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het Monument is de goedkoopste van Nederland met kloostertafels.

Showing all 1 results

Robuuste kloostertafels met karakter

Maak je eetkamer of keuken compleet met een landelijke kloostertafel van Het Monument. Een eettafel is natuurlijk bedoeld om jaren mee te gaan in je huis. Als je op zoek bent naar een eettafel, dan wil je er graag een die stevig, comfortabel en veelzijdig is. Bij Het Monument vind je alleen kloostertafels en tafelbladen van hoogwaardig massief én teruggewonnen hout.

De juiste kloostertafel voor jouw interieur

Op zoek naar een stevige tafel die heel wat jaartjes meegaat en heb je genoeg ruimte in huis? Kies dan voor deze kloostertafel van teakhout. De stevige poten geven de tafel een robuuste uitstraling. Zeer geschikt om met een grote groep lekker lang na te tafelen!

Bekijk de nieuwste kloostertafels in onze showroom

Onze collecties wisselen snel en bij unieke items geldt op is op. Onze medewerkers staan in de showroom voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en de opties met je door te nemen.

© Het Monument | Alle rechten voorbehouden | Marketing: Pienter Online | Website: The Brand Office

Vraag een offerte aan