0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Tafelpoten

Industriële tafelpoten

Wil je graag indruk maken op je gasten of wat quality time doorbrengen met je eigen gezin? Stel dan je eigen tafel samen bij Het Monument. Je kunt kiezen uit verschillende industriële tafelpoten en tafelbladen. Zo ben je er helemaal zeker van dat je een tafel kiest die echt bij jou past.

Showing all 4 results

Industriële tafelpoten kopen

Ga je voor een welbekende X-poot, een iets traditionelere H-Poot, een Strip-Poot of een 4x Ijzeren poot? Alle tafels zijn netjes afgewerkt met een zwarte coatinglaag.

Zelf je tafel samenstellen

Een eettafel is bedoeld om jarenlang mee te gaan in je huis. Tijdens vakantiediners, feesten en gezellige etentjes met je eigen gezin. Bij Het Monument vind je alleen tafels en tafelbladen van hoogwaardig massief en teruggewonnen hout. Met alleen de tafelpoten ben je er natuurlijk nog niet. Bij Het Monument stel je zelf gemakkelijk je tafel samen. We hebben diverse varianten van poten en tafelbladen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een landelijk tafelbladeiken tafelblad of een robuuste boomstamtafel? Stel een tafel samen die past in jouw inrichting.

Bekijk wisselende collecties in de showroom

Wil je eerst wat inspiratie opdoen voor je overgaat tot aankoop? Dan is de showroom van Het Monument de perfecte plek om rustig rond te kijken. Onze collecties wisselen snel en bij unieke items geldt op is op. Onze medewerkers staan in de showroom voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en de opties met je door te nemen.

× WhatsApp met ons!