0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

UrbanSofa

UrbanSofa meubels

Op zoek naar meubels van hoge kwaliteit, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt? Dan is UrbanSofa hét merk voor jou. Het Monument is een UrbanSofa verkooppunt. In ons assortiment vind je een ruime collectie stijlvolle UrbanSofa meubels, waaronder bankstellen, sofa’s, fauteuils en diverse tafels en kasten. Bestellen kan online of in onze showroom in Nieuw-Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Ons online aanbod van Urban Sofa

Showing 1–20 of 41 results

Officiëel UrbanSofa verkooppunt

Als officieel verkooppunt van UrbanSofa meubels biedt Het Monument je de beste kwaliteit producten én service. Met snelle levertijden garanderen wij dat je nieuwe aanwinst snel thuis wordt bezorgd en wij staan te allen tijde klaar om eventuele vragen te voorzien van een deskundig antwoord. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en daarom verdien je als klant enkel het allerbeste.

Wij verkopen onder andere:

  • Urban sofa banken, waaronder hoekbanken, 2-zits- en 3-zits bankstellen
  • Urban Sofa fauteuils
  • Urban Sofa eettafels
  • Urban Sofa eetkamerstoelen

Vind je niet direct wat je zoekt? Geen zorgen. Als officieel UrbanSofa verkooppunt kunnen we deze meubelen leveren in enorm veel verschillende uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan op de pagina van het product, of neem contact op voor meer informatie.

Meer zien van UrbanSofa? Bezoek onze showroom.

Ben je benieuwd welke UrbanSofa meubels het beste in jouw interieur passen? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Veenoord, Nieuw-Amsterdam, om inspiratie op te doen. Met meer dan 3.000 m2 aan woonplezier vind je bij ons de mooiste landelijke meubels, vloeren en accessoires. De koffie en thee staan altijd klaar, dus kom vooral eens langs!

× WhatsApp met ons!