0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Vloeren

Specialist in landelijke vloeren

Een vloer is voor een groot deel de sfeerbepaler van jouw interieur. Het Monument helpt je graag bij het uitkiezen van de perfecte landelijke vloer. Immers, een houten vloer, pvc vloer of laminaat vloer heeft elk weer unieke eigenschappen en mogelijkheden. Het Monument biedt je altijd een voordelige vierkantemeterprijs. Al meer dan 30 jaar legt Het Monument de mooiste vloeren op vakkundige wijze. Zo ben je altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat! Bekijk de verschillende vloeren in onze ruime showroom.

Ons online aanbod landelijke vloeren

Landelijke vloeren kopen

Een mooie vloer doet veel voor de uitstraling van een huis. Ga je voor laminaat, pvc of toch voor een (eiken) houten vloer? Bij Het Monument vind je de mooiste vloeren, beschikbaar in verschillende kleuren. Door de ruime collectie van houten vloeren is er voor elke stijl een geschikte vloer te vinden. Door onze jarenlange ervaring in het leggen van vloeren kun je al je vragen bij ons kwijt.

Collectie vloeren bij Het Monument 

Bij Het Monument hebben we een ruim assortiment aan vloeren, met name van het merk Floorlife. Zo hebben we eikenhouten vloeren, wat een warme en luxe uitstraling geeft. Daarbij is eikenhout een harde en stevige houtsoort die lang meegaat. Op zoek naar een unieke vloer? Denk dan eens aan een wit geoliede houten vloer. De lichte houten vloer geeft het huis een open sfeer en is goed te combineren met diverse meubels.

Bekijk onze vloeren in de showroom

Benieuwd naar onze collectie vloeren? Dan is de showroom van Het Monument de perfecte plek om rustig rond te kijken. We helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe vloer.

× WhatsApp met ons!