0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Houten vloeren

Landelijke houten vloer

Ben je op zoek naar een landelijke houten vloer? Het Monument is al 30 jaar vloerenspecialist! We hebben een mooi, ruim aanbod vloeren die jouw interieur een rustiek en landelijk karakter geven. Bekijk de vloeren in onze showroom en kies jouw favoriet. Van een houten vloer heb je jarenlang plezier. Slijtvast, goed te onderhouden en te repareren in het geval van beschadigingen.

Tip: wij hanteren een scherpe all-in legprijs! Je bent van harte welkom in onze showroom om onze vloeren te bekijken (het opvragen van staaltjes is mogelijk bij ons).

Showing all 2 results

Waarom kiezen voor een landelijke houten vloer?

Met een landelijke houten vloer creëer je eenvoudig een sfeervol interieur. Het geeft de kamer een warme, rustieke en authentieke uitstraling. Het is bovendien een duurzame keuze, want zo’n vloer gaat jarenlang mee. En wist je dat ze met de juiste zorg gaan ze er na verloop van tijd zelfs beter uit gaan zien?

Een landelijke houten vloer is makkelijk schoon te houden. Regelmatig vegen en dweilen is voldoende. Een ander voordeel is dat het de waarde van een huis verhoogt, zeker ten opzichte van laminaat of vloerbedekking.

Voordelen landelijke houten vloer:

  • Warme, rustieke uitstraling;
  • Duurzame keuze;
  • Eenvoudig te onderhouden;
  • Waardeverhoging woning.

Onze houten vloeren

Bij Het Monument hebben we allerlei landelijke houten vloeren. Van licht tot donker en van smalle tot hele brede planken. Ook kun je kiezen tussen de klassieke, rechte manier van leggen of een hip visgraad motief.

Elke houten vloer is in diverse kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan naturel olie, wit geolied, blanke olie, gerookt naturel geolied of gerookt wit geolied. De meeste zijn ook nog eens geschikt voor vloerverwarming (informeer hiervoor naar de mogelijkheden). Zo heb je dus jarenlang plezier van onze landelijke houten vloeren.

Kies jouw nieuwe landelijke houten vloer

We nodigen je uit om al onze landelijke houten vloeren te bekijken in onze woonwinkel van meer dan 3.000 vierkante meter in Nieuw-Amsterdam (Veilingstraat 58). Doe alvast inspiratie op in onze website en neem voor vragen gerust contact met ons op.

× WhatsApp met ons!