0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Laminaatvloeren

Landelijke laminaat vloer

Zoek je een landelijke laminaat vloer? Het Monument is al meer dan 30 jaar vloerenspecialist! We hebben een ruim assortiment vloeren, waarmee je een rustiek en landelijk interieur creëert. De laminaatvloeren met houten structuur hebben een warme uitstraling en zijn een stuk goedkoper dan een echte houten vloer of pvc vloer. Bekijk ze in onze winkel en kies jouw favoriet. Bezoek onze showroom voor alle opties en inspiratie.

Tip: wij hanteren een scherpe all-in legprijs! Je bent van harte welkom in onze showroom om onze vloeren te bekijken (het opvragen van staaltjes is mogelijk bij ons).

Showing all 3 results

Waarom kiezen voor een landelijke laminaat vloer?

Een landelijke laminaat vloer is populair vanwege de veelzijdigheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Het is gemakkelijk te installeren door een kliksysteem. Ook zijn de vloeren over het algemeen goedkoper dan andere soorten vloerbedekkingen, zoals landelijke houten vloeren, keramische tegels en pvc vloeren.

Laminaat vloeren zijn ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Ze zijn namelijk makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen is al voldoende. Bovendien verwijder je vlekken en vuil meestal eenvoudig met een licht vochtige doek. Laminaat is ook nog eens goed bestand tegen krassen en slijtage. En door het gladde oppervlak houden ze minder stof en vuil vast dan tapijt.

Voordelen landelijke laminaat vloer:

  • Betaalbaar;
  • Eenvoudige installatie;
  • Duurzame keuze;
  • Vele kleuren, stijlen en patronen;
  • Hygiënisch;

Onze laminaat vloeren

Bij Het Monument hebben we een ruim aanbod landelijke laminaat vloeren. Ze zijn verkrijgbaar met een mooie houtuitstraling (van heel licht tot donker). Maar we hebben ook meerdere populaire vloeren met een fraaie betonlook.

De laminaat vloeren hebben verschillende patronen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke, rechte manier van leggen of een hip visgraad motief. Voor het leggen van een laminaat vloer hebben wij scherpe all-in prijzen.

Kies jouw nieuwe landelijke laminaat vloer

Als je een landelijke laminaat vloer zoekt, breng dan eens een bezoekje aan onze woonwinkel van meer dan 3.000 vierkante meter in Nieuw-Amsterdam (Veilingstraat 58). Op onze website krijg je vast een goede impressie van ons aanbod, maar in de showroom krijg je pas echt een goed beeld. Mocht je vragen voor ons hebben, neem dan gerust contact op.

× WhatsApp met ons!