0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

PVC Vloeren

Landelijke PVC vloer

Ben je op zoek naar een landelijke PVC vloer? Het Monument is al meer dan 30 jaar vloerenspecialist! We hebben een mooi, ruim aanbod vloeren die jouw interieur een landelijk karakter geven. PVC is veelal onderhoudsvrij en slijtvast. Bekijk de vloeren in onze winkel en kies jouw favoriet. Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van PVC vloeren in onze showroom en kies jouw favoriet.

Tip: wij hanteren een scherpe all-in legprijs! Je bent van harte welkom in onze showroom om onze vloeren te bekijken (het opvragen van staaltjes is mogelijk bij ons).

Showing all 3 results

Waarom kiezen voor een landelijke pvc vloer?

Een PVC vloer is gemaakt van polyvinylchloride, een synthetisch materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en gemakkelijke installatie. Er zijn twee soorten: de plak PVC vloer en de klik PVC vloer. De plak PVC-vloer wordt met lijm bevestigd. Vaak moet de vloer geëgelasieerd worden (dit doen we op dag 1, zodat we op dag 2 kunnen plakken). De klik PVC-vloer heeft een klikverbinding, zoals een laminaatvloer. Egaliseren is hier vaak niet nodig.

Landelijke PVC vloeren gaan lang mee en zijn goed bestand tegen slijtage en krassen. Bovendien zijn geluiddempend (ideaal voor appartementen) en waterbestendig, waardoor ze ook in de badkamer en keuken gelegd kunnen worden. Ze zijn makkelijk schoon te houden en ook nog eens goedkoper dan andere opties zoals een landelijke houten vloer.

Voordelen landelijke pvc vloer:

  • Lange levensduur;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Waterbestendig;
  • Geluiddempend;

Onze pvc vloeren

Bij Het Monument hebben we veel allerlei landelijke pvc vloeren. Door de moderne prints zijn er veel mogelijkheden. We hebben vloeren met een fraaie betonlook, maar ook varianten met een donkere houtuitstraling.

De pvc vloeren zijn ook in vele patronen verkrijgbaar: van kleine tegeltjes tot visgraad. Alle vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Ze zijn verkrijgbaar voor een vaste prijs per vierkante meter. Dit is inclusief leggen en het egaliseren van de vloer.

Kies jouw nieuwe landelijke pvc vloer

Als je een landelijke pvc vloer zoekt, kom dan eens langs in onze woonwinkel van meer dan 3.000 vierkante meter in Nieuw-Amsterdam (Veilingstraat 58). Onze website biedt vast een goed beeld van ons aanbod. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

× WhatsApp met ons!