0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke Banken

Landelijke banken

Rust binnenkort heerlijk uit op één van de prachtige landelijke banken uit het aanbod van Het Monument. Het is meer dan genieten op zowel de 2-sits, 3-zits, 4-zits als hoekbanken. Ontdek de verschillende uitvoeringen en kies de bank die past bij jouw inrichting. Vraag via de website direct een offerte aan of kom eerst even proefzitten in onze showroom in Nieuw-Amsterdam.

Ons online aanbod landelijke banken

Showing 1–20 of 39 results

Een landelijke bank van Het Monument

De bank is één van belangrijkste aankopen die je doet voor je interieur. De woonkamer is het hart van het huis. Je brengt er veel tijd door en het bepaalt voor een groot deel de sfeer. Bovendien is er niets lekkerder dan neerploffen op een landelijke bank. Voetjes omhoog en even heerlijk tot rust komen.

De banken van Het Monument voldoen aan alle eisen. Ze zijn niet alleen comfortabel, ze zien er ook nog eens fraai uit, zijn van de beste kwaliteit en zijn heel betaalbaar. In ons aanbod kun je altijd een uitvoering vinden die past in jouw ruimte en aansluit bij jouw woonstijl. Veel van onze landelijke banken zijn direct leverbaar door onze eigen voorraad.

  • De beste kwaliteit
  • Comfortabel
  • Landelijke stijl
  • Betaalbaar
  • Direct leverbaar

Merken landelijke banken

Bij Het Monument kun je kiezen uit banken van meerdere grote merken. Zo hebben wij landelijke banken van UrbanSofa. Bekijk bijvoorbeeld eens de UrbanSofa Merlin, een topper uit de Country & Lifestyle collectie. Deze bank heeft een tijdloos design en past uitstekend in een landelijk interieur.

Daarnaast hebben wij ook meerdere volledig Nederlands geproduceerde banken van meubelbedrijf Haros, waaronder deze robuuste bank Alvana. Zoals veel van onze banken is deze verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen; van 1-zits tot hoekbank.

Proefzitten op landelijke banken

We nodigen je graag uit om onze landelijke banken eens rustig uit te proberen in onze woonwinkel van meer dan 3.000 vierkante meter in Nieuw-Amsterdam (Veilingstraat 58). Heb je jouw nieuwe droombank al gevonden in onze webshop, vraag dan heel eenvoudig een offerte aan via onze website.

× WhatsApp met ons!