0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke eetkamerbanken

Landelijke eetkamerbanken

Wil je extra dynamiek, ruimte én zitplaatsen creëren rond de eettafel? Kies dan voor één van onze landelijke eetkamerbanken. Bij Het Monument vind je prachtige exemplaren, zoals dit industriële Belmonte Eetbankje. Als je nog meer inspiratie wilt opdoen voor een landelijke inrichting, Kijk dan verder op onze website of bezoek onze grote showroom in Veenoord (Nieuw-Amsterdam), vlak bij Emmen.

Ons online aanbod eetkamerbanken

Showing all 6 results

Landelijke eetkamerbank kopen

Landelijke eetkamerbanken verhogen de sfeer en gezelligheid in je eetruimte. Het is namelijk een keer wat anders dan alleen stoelen rond de eettafel. En doordat je de tafel dichter tegen de wand kan plaatsen, kun je een knusse eethoek creëren met een echte barsfeer. Bovendien heb je extra zitplekken, ideaal voor bijvoorbeeld de kinderen.

  • Praktisch en stijlvol;
  • Sfeervolle en dynamische uitstraling;
  • Extra ruimte;
  • Meer zitplaatsen

Eetkamerbanken bij Het Monument

Bij Het Monument vind je stijlvolle landelijke eetkamerbanken van de hoogste kwaliteit. Het Belmonte Eetkamerbankje is bijvoorbeeld zeer comfortabel en praktisch. De warme industriële uitstraling zorgt dat hij bij elk interieur past. Combineer hem met de stoere industriële stoelen van Tower Living om een stijlvol en gezellig geheel te creëren.

Alle eetkamerbanken bij Het Monument zijn van topkwaliteit en dat voel je. Tegelijkertijd zijn ze nog verrassend betaalbaar. En afhankelijk van de afmetingen van de ruimte en de eettafel, kan je kiezen voor een Belmonte bench van 155cm of van 185cm.

Bestel of bekijk landelijke eetkamerbanken

Zie je jouw ideale landelijke eetkamerbank staan op onze website, dan kan je die direct online bestellen. Wij bezorgen hem bij je thuis met onze eigen bezorgservice. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze woonwinkel om de landelijke eetkamerbanken in het echt te bekijken óf om gewoon eens sfeer te proeven.

Het Monument heeft een indrukwekkende showroom met meer dan 3.000 vierkante meter wooninspiratie in Veenoord (vlak bij Emmen). Daardoor slaag je bij ons vrijwel altijd in jouw zoektocht naar stijlvolle meubels.

× WhatsApp met ons!