0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Ontdek de collectie houten vloeren

Een mooie vloer doet veel voor de uitstraling van een huis. Ga je voor laminaat, pvc of toch voor een (eiken) houten vloer? Bij Het Monument vind je de mooiste houten vloer, beschikbaar in verschillende kleuren. Door de ruime collectie van houten vloeren is er voor elke stijl een geschikte vloer te vinden. Met ruim 20 jaar ervaring in het leggen van vloeren kun je al je vragen over houten vloeren bij ons kwijt!

Waarom een houten vloer kopen? 

Een huis wordt pas echt een thuis als er geleefd mag worden. Dan wil je niet dat je vloer direct vol met krassen zit of kapot gaat. Investeer daarom in een goede stevige houten vloer. Een houten vloer is gemaakt van natuurlijk materiaal, wat de ruimte direct een warme uitstraling geeft. Onderhoud je de houten vloer op de juist manier, dan kan de vloer jaren meegaan. Een extra beker geknoeide limonade krijgt jouw houten vloer niet klein! Wij geven graag advies over de aankoop en het onderhoud van de houten vloer. 


Collectie houten vloeren bij Het Monument 

Bij Het Monument hebben we een ruim assortiment aan houten vloeren, met name van het merk Floorlife. Zo hebben we vloeren gemaakt van eiken, wat een warme en luxe uitstraling geeft. Daarbij is eiken een harde en stevige houtsoort die lang meegaat. Op zoek naar een unieke houten vloer? Denk dan eens aan een wit geoliede houten vloer, zoals venice. De lichte houten vloer geeft het huis een open sfeer en is goed te combineren met diverse meubels. 

Bekijk onze houten vloeren in de showroom

Benieuwd naar onze collectie houten vloeren? Op onze website kun je alvast een blik werpen op onze collectie. Om echt een goed beeld te krijgen van de houten vloeren, adviseren we je om langs te komen in onze showroom in Veenoord (nabij Emmen). Daar staan onze medewerkers voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

× WhatsApp met ons!