0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke decoratie

Wil je graag jouw interieur helemaal afmaken met landelijke decoratie? Het Monument heeft een uitgebreid aanbod accessoires voor een karakteristieke en sfeervolle inrichting. Bekijk de decoratie in onze webshop en plaats meteen online een bestelling. Ook ben je van harte welkom om ons assortiment te bekijken in onze woonwinkel in Nieuw-Amsterdam.

Aanbod landelijke decoratie

Voor landelijke decoratie is er bij Het Monument genoeg te kiezen. Zo hebben we onder meer kaarsen, schalen, kandelaars, plankjes, potjes en bakjes. Met deze decoratieve items zorg je ervoor dat jouw huis nog meer sfeer krijgt. Alle accessoires zijn uniek en daardoor een echte eyecatcher.

Ook zijn ze allemaal uitstekend te combineren met allerlei andere accessoires, zoals kussens, vazen en plaids. Zo creëer je een mooi sfeervol geheel helemaal naar jouw smaak, zodat jouw huis ook echt jouw thuis wordt.

Groot assortiment

Landelijke decoratie van Het Monument

Bij Het Monument hebben we landelijke decoratie in alle soorten en maten. Zoek je bijvoorbeeld iets groots voor aan de muur, kijk dan eens naar deze bijzondere wereldkaart of dit prachtige wandrek. Daarnaast hebben we ook allerlei kleine spullen, die je perfect in de kast kan zetten of op een tafeltje kunt plaatsen. Zo hebben we onder meer deze fraaie kaarsen standaard, antieke Chinese mand en Chapati schaal op voet.

Wat voor een landelijke decoratie je ook zoekt, je slaagt altijd bij Het Monument. Wij zijn namelijk dé woonwinkel voor een landelijke interieur. Naast onze accessoires hebben we een uitgebreid aanbod betaalbare kasten, meubelen, tafels en vloeren. In onze grote showroom (meer dan 3.000 vierkante meter) vind je alles voor jouw landelijke interieur.

Landelijke decoratie bestellen

Wil je landelijke decoratie bij ons bestellen? Dat kan gemakkelijk in onze webshop. Neem je liever even de tijd om rustig rond te lopen en alles goed te bekijken, kom dan langs in onze woonwinkel in Nieuw-Amsterdam (vlak bij Emmen en Coevoorden). We staan daar ook voor je klaar om je te adviseren.

× WhatsApp met ons!