0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke meubels Emmen

Wil je sfeervolle landelijke meubels kopen in de regio Emmen? Dan moet je bij Het Monument zijn. In ons uitgebreide woonassortiment vind je alles voor een landelijke inrichting; van zitmeubelen tot kasten en van tafels tot vloeren. Neem online een kijkje of bezoek onze ruime showroom in Veenoord, Nieuw-Amsterdam (vlak bij Emmen).

Landelijke zitmeubelen

Eén van de meest sfeerbepalende onderdelen van de inrichting zijn de zitmeubelen. Onze landelijke zitmeubelen zijn wat dat betreft een echte verrijking voor elk interieur. We hebben onder meer sfeervolle banken als 2-sits, 3-zits, 4-zits en hoekbank.

Ook kun je kijken naar de fraaie fauteuils, waarin je gegarandeerd heerlijk tot rust komt. De karaktervolle eetkamerstoelen hebben alle eigenschappen voor een heerlijke, lange en gezellige avond aan tafel met vrienden of familie.

Landelijke kasten

In een landelijk interieur kan een mooie, authentieke kast niet ontbreken. Het Monument heeft daarom een rijk aanbod van dressoirs, tv meubels, vitrine- en boekenkasten en unieke kasten. Al deze prachtige landelijke meubels zorgen voor extra sfeer in jouw woning in Emmen en zijn tegelijkertijd heel praktisch. Ze zijn bovendien verrassend betaalbaar.

 

Landelijke tafels

Een landelijke inrichting kan ook niet zonder een mooie houten eettafel. We hebben deze onder meer met een karaktervol blad van teak-, eiken-, en acaciahout. Maar ook voor sfeervolle salontafels, bureaus in landelijke stijl en bijzettafels kun je terecht bij Het Monument.

Naast de landelijke meubels vind je als inwoner van Emmen ook nog allerlei andere zaken voor het interieur bij Het Monument:

Breng een bezoekje aan Het Monument

Als je mooie landelijke meubels op onze website hebt gezien, kun je deze direct online bestellen. Met onze eigen bezorgdienst komen we ze dan thuisbezorgen. Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat je de meubelen eerst even wilt bekijken. Je bent daarom van harte welkom in onze showroom. In onze winkel in Veenoord, Nieuw-Amsterdam (vlak bij Emmen), vind je verspreid over meer dan 3.000 vierkante meter landelijke meubels.

× WhatsApp met ons!