0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Landelijke meubels outlet

Wil je graag mooie landelijke meubels kopen bij een outlet? Het Monument heeft een scherp geprijsd woonassortiment met veel bekende merken. We hebben alles in huis voor jouw nieuwe landelijke inrichting; van kasten tot tafels en van zitmeubelen tot vloeren. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek onze ruime outletstore in Veenoord, Nieuw-Amsterdam (vlak bij Emmen).

Landelijke zitmeubelen

De zitmeubelen zijn één van de meest sfeerbepalende elementen in een landelijk interieur. De bank is natuurlijk het meest in het oog springende zitmeubel. Wij hebben prachtige landelijke banken, van 2-sits tot hoekbanken. Daarnaast vind je in onze outlet fauteuils, waarin je elke dag weer heerlijk ontspant. Ook hebben we karaktervolle eetkamerstoelen, perfect voor een gezellige avond aan tafel met vrienden en familie.

Landelijke tafels

Een ander belangrijk landelijk meubel in een sfeervolle inrichting is de eettafel. Bij Het Monument hebben we tientallen houten tafels met een blad van eiken-, acacia- of teakhout. Deze stijlvolle meubelen hebben door het karakteristieke hout met een ruwe look een hele warme uitstraling. Daarnaast vind je in onze outletstore nog eens prachtige bureaus, bijzettafels en salontafels.

Landelijke kasten

Om de inrichting helemaal compleet te maken met landelijke meubels zou je eens naar onze authentieke kasten kunnen kijken. We hebben een rijk aanbod tv meubels, vitrine- en boekenkasten, unieke kasten en dressoirs. Deze zorgen stuk voor stuk voor een extra landelijke sfeer. Ze zijn bovendien verrassend betaalbaar.

Naast de landelijke meubels vind je in onze outlet nog veel meer voor een complete inrichting in landelijke stijl:

Outlet landelijke meubels vlakbij Emmen

Je kunt alle landelijke meubels op onze website direct online bestellen. Wij komen ze dan met onze eigen bezorgdienst bij je bezorgen. Uiteraard kun je ons assortiment ook eerst in het echt bekijken. In onze outlet van meer dan 3.000 vierkante meter kun je alle landelijke meubels eens rustig bekijken. De showroom is gevestigd in Veenoord, Nieuw-Amsterdam (vlak bij Emmen).

× WhatsApp met ons!