0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Alles voor de perfecte landelijke woonkamer

Een landelijke woonkamer is niet compleet zonder een set authentieke meubels. Het Monument biedt een uitgebreide selectie prachtige landelijke meubels die jouw interieur perfect complimenteert. Van industrieel ogende banken en fauteuils tot robuuste kasten en tv meubels. Onze uitgebreide collectie bevat voor elke landelijke woonkamer een mooie selectie meubels die het totaalplaatje compleet maakt.

Het Monument biedt de juiste keuze voor elk type woonkamer. Zo past de Buick bank perfect in een minimalistische setting, terwijl de Montreal bank of Chelsea fauteuil een luxueuze uitstraling aan je aankleding toevoegt. Met een ruime keuze uit kleuren en modellen is er voor elke landelijke indeling een passende set te vinden.


De beste meubels voor elke woonkamer

Naast een uitgebreid aanbod is ook de hoge kwaliteit van alle producten een prioriteit. Het Monument garandeert de beste kwaliteit landelijke meubels en accessoires. Op die manier kun je zonder zorgen jarenlang genieten van je nieuwe aanwinst. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van adviezen en ook het thuisleveren van producten is door onze eigen bezorgdienst geen probleem. 

Proef de woonsfeer in de showroom van Het Monument

Wil je eerst wat inspiratie opdoen voor je overgaat tot aankoop? Dan is de showroom van Het Monument de perfecte plek om rustig rond te kijken. Met meer dan 3.000 m2 aan woonideeën is er voor elke wens een bijpassend meubelstuk. Van hoekbanken tot mooie landelijke accessoires, elke inrichting wordt compleet een meubel van Het Monument. Kom snel een keer langs in onze showroom in Veenoord, Nieuw-Amsterdam.

× WhatsApp met ons!