0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Ben je op zoek naar een landelijke woonwinkel in Overijssel voor een nieuw, warm interieur? Bij Het Monument hebben we alles in huis voor een mooie landelijke inrichting. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit zitmeubelen, kasten, eettafels, accessoires en nog veel meer. Alle meubelen zijn online te bestellen of te bekijken in Veenoord, iets ten noorden van Overijssel.

Landelijke woonstijl

Houten meubels, een comfortabele bank en authentieke woonaccessoires. Dat zijn over het algemeen de ingrediënten voor een mooie landelijk interieur. Bij Het Monument vind je het allemaal. Onze landelijke woonwinkel, aan de rand van Overijssel, staat vol met comfortabele banken en stoelen, houten tafels en kasten en unieke accessoires.

Met een winkeloppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter valt er bovendien bij ons meer dan genoeg te kiezen. De landelijke meubels zijn ook nog eens goed betaalbaar en kunnen vaak direct geleverd worden door onze eigen voorraad.

Landelijke meubelen

Om je een beeld te geven van de landelijke meubelen die je kunt kopen bij Het Monument, lichten we er een aantal uit. Zo hebben we in de categorie zitmeubelen heerlijke banken, prachtige fauteuils en comfortabele eetkamerstoelen.

De landelijke inrichting maak je verder af met één of meerdere soorten tafels. We hebben schitterende eettafels van verschillende soorten hout. Hetzelfde geldt voor de bijzettafels en unieke salontafels.

Met één van de landelijke kasten is het interieur helemaal compleet. Deze zijn robuust en praktisch, authentiek en onmisbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens de dressoirs, tv meubels of vitrine- en boekenkasten.

Bij onze landelijke woonwinkel, vlak bij Overijssel, vind je alles voor een nieuw, mooi en warm interieur

  • Zitmeubelen;
  • Kasten;
  • Eettafels;
  • Accessoires

Bezoek de showroom, net over de grens van Overijssel

Heb je mooie meubels gezien op onze website, kom ze dan gerust bekijken in onze landelijke woonwinkel. Wij zijn gevestigd op de Veilingstraat 58 in Veenoord, Nieuw Amsterdam. Dat is net over de grens van Overijssel. Ook is het mogelijk om de meubels online te bestellen. Wij komen ze dan met onze eigen bezorgservice bij je bezorgen.

× WhatsApp met ons!