0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Meubels online kopen bij Het Monument 

Op zoek naar de mooiste meubels voor bij jou in huis? Koop je meubels gemakkelijk online bij Het Monument. Hoeveel ruimte je ook hebt en waar je ook woont: jij bent de baas over je interieur. Het Monument heeft een divers betaalbaar online assortiment, zodat je jouw interieur naar wens kan samenstellen. Ben je op zoek naar karaktervolle stoelen, een sfeervol bankstel of wil je een nieuwe tafel van teak of acaciahout? Het Monument heeft letterlijk alles in huis voor wonen in landelijke stijl. 

Wonen in landelijke stijl voor een betaalbare prijs

Richt je jouw interieur graag in volgens de laatste trends, ga je voor een landelijke stijl of combineer je stijlen? Bij Het Monument vind je online juiste keuze voor elk soort interieur. En om er zeker van te zijn dat je nog jaren van al die nieuwe stoere meubels kunt genieten, biedt Het Monument alleen de beste kwaliteit landelijke meubels aan. 


Eigen bezorgdienst 

Heb je niet de mogelijkheid om je nieuwe meubelen bij onze showroom op te halen? Maak dan gebruik van onze bezorgdienst. Het Monument bezorgt alle zware meubelen zoals kasten, banken en tafels gewoon bij jou thuis. De bezorging van alle meubelen hebben wij volledig in eigen beheer. Dit betekent flexibiliteit in het kiezen van het bezorgmoment en tijdstip. 

Bezorgkosten verschillen per bestelling. Dit hangt voornamelijk af van de grootte van het bestelde product. Hoeveel bezorgkosten we rekenen voor jouw product, zie je tijdens het bestelproces duidelijk naar voren komen. Bij een bestelling boven de € 500.- komen we dit gratis bij je thuis bezorgen. Uiteraard is het altijd gratis om je bestelling bij ons in de showroom af te halen.

Doe inspiratie op in de showroom van Het Monument

Wil je eerst liever nog wat inspiratie opdoen voor je overgaat tot een online aankoop? Dan ben je natuurlijk ook welkom in de showroom van Het Monument. De perfecte plek om rustig rond te kijken. Je vindt onze showroom met landelijke meubelen, accessoires en vloeren in de provincie Drenthe, in het plaatsje Veenoord (Nieuw Amsterdam). Met meer dan 3.000 m2 aan woonideeën is er voor elke wens een bijpassend meubelstuk. 

× WhatsApp met ons!