0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Stoere meubels voor iedere inrichting

Mist jouw inrichting net die stoere finishing touch waar je al lang naar op zoek bent? Het Monument helpt je graag om die zoektocht succesvol af te ronden. Met een uitgebreide collectie met tal van stoere landelijke meubels is elke interieur wens te vervullen. Van een nieuwe eettafel om de eetkamer compleet te maken tot aan een gloednieuwe houten vloer om de woonkamer een nieuwe uitstraling mee te geven. Het Monument heeft het aanbod en de expertise om jouw woning om te toveren tot een stoere landelijke droomplek.

De uitgebreide collectie die Het Monument in de showroom heeft staan biedt tal van interieur ideeën. Een eettafel uit de Urban collectie staat prachtig als pronkstuk in de kamer, of wat te denken van het industrieel ogende dressoir Strong. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen maken deze prachtige meubels jouw woonplek helemaal compleet. 


Degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs

Om er zeker van te zijn dat je nog jaren van al die nieuwe stoere meubels kunt genieten, biedt Het Monument alleen de beste kwaliteit landelijke meubels aan. Je product is immers je beste visitekaartje. Daarbij houden we onze prijzen scherp, zodat je altijd met de beste deal naar huis gaat. Met onze eigen bezorgdienst wordt jouw aankoop snel voor je deur geleverd, zodat je meteen van je nieuwe landelijke pronkstuk kunt genieten.

Eindeloos veel keuze in de showroom van Het Monument

Heb je nog wat inspiratie nodig voor je de knoop doorhakt? Onze showroom is een onuitputtelijke bron van ideeën. Met meer dan 3.000 m2 gevuld met stoere meubels en accessoires is er voor elke woonvraag een bijpassend antwoord. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van handige tips die het kiezen tussen al die meubels wat makkelijker maakt. Kom vooral een keer langs in onze showroom, gelegen in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. We kijken er naar uit!

× WhatsApp met ons!