0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Tv meubel hout

Ben je op zoek naar een tv meubel van hout? Bij Het Monument vind je een fraai aanbod kasten in landelijke stijl. Jouw televisie krijgt met deze karaktervolle meubels een mooie plek in de woonkamer en de losse kabels en snoeren worden eenvoudig weggewerkt. Alle houten tv meubels hebben bovendien voldoende opbergruimte.

Houten tv meubel kopen

Een tv meubel van hout zorgt voor extra sfeer in de woonkamer. In combinatie met de bank creëer je ermee een gezellige ruimte om de dagen en avonden in door te brengen. Tegelijkertijd hebben de meubels een heel praktische functie. Zo zijn ze bijvoorbeeld de ideale oplossing voor het opbergen van dvd’s of gameconsoles.

  • Stijlvolle tv meubels van hout;
  • Verkrijgbaar met stalen frame;
  • Kabels en snoeren uit het zicht;
  • Extra opbergruimte.

Diverse soorten hout

In onze landelijke collectie vind je stijlvolle tv meubels van diverse soorten hout. Zo hebben we bijvoorbeeld de tv meubels Lucca en Boston, beide gemaakt van gerecycled teakhout. Of bekijk eens het meubel Basto, dat verkrijgbaar is in twee kleuren en bestaat uit duurzaam mangohout.

Daarnaast is de tv kast van UrbanSofa, gemaakt van Acacia hout, te koop bij Het Monument. Deze wordt zo afgeschuurd dat de natuurlijke vormen behouden blijven. Een mooi en stoer alternatief is het strong tv meubel. Dat is gemaakt van mangohout, maar heeft een zwart stalen frame.

Kom sfeerproeven in de showroom van het Monument

Ben je nog aan het rondkijken voor een mooie tv meubel van hout en wil je graag nog inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom, in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. Je vindt daar ruim 3.000 m2 aan interessante interieurideeën en onze medewerkers helpen je daar graag met een deskundig advies. Als je vragen hebt, zijn we ook altijd telefonisch te bereiken via (0591) 55 53 76 of stuur een bericht via ons contactformulier.

× WhatsApp met ons!