0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Wonen landelijke stijl webshop

Wonen in een interieur met landelijke stijl. Dat is toch gaaf? Een landelijk interieur is bijzonder sfeervol en rustgevend. In de webshop van Het Monument vind je daarom een uitgebreid aanbod zitmeubelen, kasten, eettafels en accessoires. Kijk rond op onze website en plaats meteen een bestelling of bekijk de meubels in onze showroom in Nieuw-Amsterdam.

Landelijke stijl

Een interieur in landelijke stijl kenmerkt zich vaak door het gebruik van houten meubels en bijpassende accessoires. Een comfortabele bank, grote eettafel en veel kussens maken het heerlijk wonen en zorgen voor een rustige en sfeervolle inrichting.

Bij Het Monument inspireren wij je graag bij het creëren van jouw nieuwe interieur. Dat lukt vrijwel altijd door ons winkeloppervlak van meer dan 3.000 vierkante meter en het uitgebreide aanbod landelijke meubels. Onze teakhouten meubelen, vloeren en woonaccessoires zijn bovendien scherp geprijsd en kunnen meestal direct uit voorraad worden geleverd.

Uitgebreid aanbod meubels

In onze webshop vind je alles voor jouw nieuwe wooninrichting in landelijke stijl. We hebben meerdere zitmeubelen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze heerlijke fauteuils, comfortabele eetkamerstoelen en landelijke banken. Ook kun je kiezen uit meerdere tafels. We hebben schitterende houten eettafels (rond en rechthoekig), mooie bijzettafels en karakteristieke salontafels.

Jouw landelijke interieur is helemaal af met één van onze rustieke kasten. Scroll eens door ons aanbod stoere dressoirs, sfeervolle tv-meubels en unieke vitrine- en boekenkasten. Ook kunnen we je helpen bij een complete landelijke keuken.

In onze webshop vind je alles om heerlijk te wonen in een interieur in landelijke stijl:

Online bestellen of bezoek de showroom

Heb je op onze website mooie meubels en accessoires gezien voor jouw (nieuwe) interieur in landelijke stijl? Plaats online een bestelling en we brengen jouw aankopen bij je thuis. Ook ben je van harte welkom in onze showroom. We zijn gevestigd op de Veilingstraat 58 in Veenoord, Nieuw Amsterdam.

× WhatsApp met ons!