0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Woonwinkel nabij Emmen

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor je huis? Het Monument heeft letterlijk alles in huis voor het wonen in landelijke stijl. Met meer dan 3.000 vierkante meter aan winkeloppervlak inspireren wij je graag met scherp geprijsde landelijke en teakhouten meubelen, vloeren en woonaccessoires. Onze woonwinkel is gevestigd in Nieuw-Amsterdam, op slechts een kwartiertje rijden van Emmen.  


Sfeervolle woonwinkel vlakbij Emmen 

In onze woonwinkel in Nieuw-Amsterdam vind je 3.000 m2 aan wooninspiratie voor het wonen in landelijke stijl. Kom ook langs om door onze showroom te struinen en laat je inspireren door sfeervolle landelijke vloeren, meubelen en accessoires. In de woonwinkel vind je verschillende sfeerhoekjes waarbij de landelijke stijl nog meer naar voren komt. Zo kun je gelijk zien hoe meubels in een interieur zouden staan. Ervaar het zelf door een kijkje te komen nemen. 

Gratis parkeren voor de deur 

Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Het Monument beschikt over voldoende parkeerruimte direct voor de deur. Wil je aankopen die je niet zelf kunt vervoeren zoals kasten en bankstellen laten bezorgen? Maak dan gebruik van onze eigen bezorgdienst! 

Volg onze woonwinkel op Facebook 

Onze collecties wisselen zeer regelmatig en we krijgen bijna elke maand weer leuke nieuwe spullen binnen. Op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties? Like dan onze Facebook-pagina om niets te missen!

× WhatsApp met ons!