0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Woonwinkel landelijke stijl

Elke dag door een sfeervol, warm huis lopen met een interieur in landelijke stijl. Dat wil jij toch ook? Een landelijk interieur geeft een huis karakter en gezelligheid. Het Monument is dé woonwinkel landelijke stijl, waar je een uitgebreid aanbod zitmeubelen, kasten, eettafels en accessoires vindt. Kijk rond op onze website en plaats een bestelling of kom onze meubels bekijken in onze grote showroom in Nieuw-Amsterdam.

Meubels Landelijke stijl

Echte houten meubels gecombineerd met authentieke woonaccessoires. Dat is wat een interieur in landelijke stijl meestal kenmerkt. Onze woonwinkel staat vol comfortabele banken, grote eettafels en sfeervolle kussens. Ze zorgen voor een rustige en gezellige inrichting, en dat maakt het heerlijk wonen.

Bij Het Monument helpen wij je graag bij het creëren van een uniek en authentiek interieur. Dat lukt vrijwel altijd door onze woonwinkel landelijke stijl, dat een winkeloppervlak van meer dan 3.000 vierkante meter heeft met een uitgebreid aanbod meubels. Onze teakhouten meubelen, vloeren en woonaccessoires zijn ook nog eens goed betaalbaar en kunnen meestal direct uit voorraad worden geleverd.

Uitgebreid aanbod

In onze webshop en woonwinkel landelijke stijl vind je alles voor jouw nieuwe interieur. Zo hebben we meerdere zitmeubels. Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige fauteuils, comfortabele eetkamerstoelen en sfeervolle banken. Of bij onze verschillende soorten tafels. We hebben schitterende houten eettafels, leuke bijzettafels en authentieke salontafels.

Maak jouw landelijke interieur compleet met één van onze rustieke kasten. Zo hebben we een mooi aanbod stoere dressoirs, chique tv meubels en unieke vitrine- en boekenkasten. Ook kunnen we je helpen bij een complete landelijke keuken.

Vind alles wat je zoekt om heerlijk te wonen in onze woonwinkel landelijke stijl:

  • Kasten;
  • Eettafels;
  • Zitmeubelen;
  • Accessoires.

Online bestellen of bezoek de showroom

Ben je mooie meubels en woonaccessoires tegengekomen op onze website? Plaats online een bestelling en we brengen ze bij jou thuis. Wil je de meubels eerst in het echt bekijken of uittesten? Kom dan langs in onze showroom. We zijn gevestigd op de Veilingstraat 58 in Veenoord, Nieuw Amsterdam.

× WhatsApp met ons!