0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Brix Collection Basic Interior Pieces

De meubel en woonaccessoires van het merk Brix Collection kenmerkt zich als een tijdloze collectie waarbij materiaal en vorm de focus krijgen. Alle items van dit merk zijn van natuurlijke gerecyclede materialen die tevens gecertificeerd zijn en stuk voor stuk echte Basic Interior Pieces. Uiteraard kun je de meubels en woonaccessoires van Brix vinden bij Het Monument in Nieuw-Amsterdam, Drenthe.


Salontafels en bijzettafels

Volgens de laatste trends vind je bij ons salontafels en bijzettafels van Brix. Dus heb je een landelijk interieur of vind je een industrieel of moderne stijl ook leuk? In de collectie zie je namelijk veel hout en staal terug, zowel ruw als strak afgewerkt. Ongetwijfeld zal je slagen voor een mooie tafel!

Extra zitplaats erbij?

Kom je weleens een extra zitplaats tekort? Of ben je op zoek naar een mooi plek om grote planten op te zetten? Van Brix Collection hebben wij diverse soorten krukjes die niet alleen mooi staan in je interieur maar ook erg praktisch zijn. De krukjes zijn van hout gecombineerd met industrieel staal of vervaardigd uit volledig hout.

Warm aan je voeten en mooi op je vloer

Zoek je iets moois voor op je vloer om je interieur aan te kleden of vind je het prettig om je schoenen uit te doen en heerlijk je voeten op een kleed te laten rusten? De karpetten van Brix hebben een zachte uitstraling en maken je woonkamer, hal of eetkamer helemaal af! In onze showroom van maar liefst 3.000 m2 hebben wij een aantal karpetten liggen, en zelfs hangen, zodat je inspiratie op kunt doen.

Kom je ook langs?

Wij hebben de koffie of thee klaar staan in onze showroom in Veenoord |/ Nieuw-Amsterdam, vlakbij Emmen. En wist je dat je bij ons gratis kunt parkeren en dat wij regelmatig koopzondagen hebben? Je bent van harte welkom bij Het Monument, wonen in landelijke stijl.

× WhatsApp met ons!