0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Maak je inrichting compleet met MIJN STIJL

Je interieur is pas compleet als je ook aan de details denkt. Het juiste onderhoud voor al jouw meubels en matchende accessoires zorgen ervoor dat je nog jaren van je landelijke uitstraling kunt genieten. Het Monument biedt een ruim assortiment met de allerbeste MIJN STIJL producten die niet alleen heel praktisch zijn, maar je interieur ook prachtig complimenteren.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een degelijk product bieden voor een hele schappelijke prijs, dat is wat bij MIJN STIJL centraal staat. Opgericht in 2008 zorgen eigenaren Pim en Diana er dagelijks voor dat alle producten van MIJN STIJL voor een klein prijsje een flinke sfeerboost geven aan jouw inrichting. Geen gekke fratsen en poespas, gewoon simpel, basic en betaalbaar. 

Bekijk hier de complete MIJN STIJL-collectie


De juiste accessoires voor elke kamer

En dat er voor ieder wat wils is, blijkt wel uit het enorme aanbod MIJN STIJL producten dat Het Monument te bieden heeft. Denk aan heerlijke cashmere parfum geurstokjes om de woonkamer altijd te voorzien van een heerlijke zoete geur. Of maak de badkamer compleet met een sierlijke set handdoeken en leuke zeepjes, verkrijgbaar in een hele reeks van kleuren. Een goede basis is belangrijk, maar met MIJN STIJL zorg je ervoor dat ook de details goed verzorgd zijn.

Bekijk alle MIJN STIJL producten in de showroom

Als je benieuwd bent welke MIJN STIJL producten allemaal mooi in jouw huis kunnen pronken, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Het Monument biedt meer dan 3.000 m2 aan interieur plezier, dus er meer dan genoeg inspiratie aanwezig. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van handige tips en andere informatie. Gelegen in Veenoord, Nieuw-Amsterdam is de showroom prima bereikbaar en de koffie staat altijd klaar!

× WhatsApp met ons!