0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

MySons Collection

De collectie van MySons staat bekend als trendsetter en trendvolger vanwege de strak vormgegeven stoelen, tafels en kasten en andere interieur items. Het Monument is officieel dealer van dit Nederlandse merk. In onze showroom vindt je de vele producten zoals je kunt zien in het fotoalbum hieronder. Hebben wij het niet op voorraad, dan kunnen wij het uiteraard ook voor je bestellen.


Grote collectie stoelen, kasten en tafels

In onze showroom hebben wij een grote collectie stoelen, kasten en tafels van MySons. Hierdoor kunnen wij veel uit voorraad leveren. Ook woonaccessoires zoals plaids, kussens en spiegels vind je terug in onze showroom.

Diverse materialen en uitvoeringen

Leer, fluweel, hout en andere ruwe en robuuste materiaal soorten vindt je terug in de collectie van het prachtige woonmerk MySons. Wat je veel in onze showroom terug vindt zijn de robuuste kasten en dressoirs. Op dit moment bestaat de collectie kasten, dressoirs en tafels in onze showroom van MySons voornamelijk uit hout en staal gecombineerd. Deze stijl past in bijna ieder interieur, dus ook als je een landelijke of industriële woonstijl hebt.

Niet in onze winkel? Wij bestellen het graag!

Wij hebben een zeer grote showroom met maar liefst 3.000 m2 oppervlakte gevuld met landelijke en industriële meubels en woonaccessoires. Onze voorraad proberen wij altijd actueel te houden maar het kan natuurlijk voorkomen dat net dat ene item van MySons niet meer in onze winkel te verkrijgen is. Uiteraard bestellen wij het graag voor je! Vraag ons dan in de winkel naar de mogelijkheden!

× WhatsApp met ons!