0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Room108

We zijn trots om de nieuwste collecties van het fraaie woonmerk Room108 in ons assortiment te hebben. Room108 heeft banken, fauteuils, stoelen en tafels van indrukwekkend design en kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk trendy meubels die een verrijking zijn voor jouw interieur.

Complete inrichting

De kenmerkende stijl van Room108 combineert strakke designs met warme kleuren en leidt tot in het oog springende meubels.  Modern, hip en industrieel. En altijd bijdragend aan een sfeervol geheel.

Room108 begon als specialist in bankstellen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een compleet woonmerk. Doordat ze oneindig veel variaties bieden in kleuren en materialen voor hun meubels, is er voor elk interieur wel een passend Room108 meubel te vinden. De totale stoffencollectie bestaat uit maar liefst 700 verschillende opties!

Creëren en inspireren

Room108 heeft prachtige bankstellen die je door de losse elementen perfect kunt afstellen op jouw interieur. Mooie loveseats om je samen of alleen in op te rollen. Comfortabele eetkamerstoelen met bijpassende rustieke tafels. Je vindt het allemaal in onze showroom. Laat je inspireren om een uniek interieur te creëren.

Daarom kiest u voor Het Monument!

  • Een eigen bezorgdienst
  • Sfeervolle meubelen in landelijke stijl
  • Meubelen met karakter
  • Een betaalbaar nieuw interieur
  • Een woonwinkel van meer dan 3.000 m2

Een Room108 meubel voor jouw interieur

Ook zo onder de indruk van de Room108 stijl? Wij in ieder geval wel! Je kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen om de uitstraling en het comfort van deze meubels te ervaren in onze showroom. Is nu net dat ene item dat jij graag wilde, niet meer beschikbaar? Dan gaan we ons best doen om het alsnog te bestellen voor je! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen over Room108, één van de producten of over onze voorraad van dit merk? Kom gezellig langs in onze showroom. Bellen mag ook, dat kan via 0591 -  55 53 76.

× WhatsApp met ons!