0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Maak kennis met de meubels van Tower Living

Wie op zoek is naar een ruime collectie authentieke landelijke meubels, kan terecht bij het merk Tower Living. Deze grote Nederlandse meubelleverancier heeft een van de grootste collecties op de markt en biedt een heel divers aanbod binnen verschillende categorieën meubels. Met bijvoorbeeld meer dan 125 verschillende modellen stoelen en meerdere tafel- en kastencollecties is er voor ieder wat wils. Ook qua kleur en stof is zijn er tal van mogelijkheden, waardoor ook jouw interieur wensen makkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Ruime collectie landelijke en industriële  meubels

Het Monument heeft een ruim en divers aanbod Tower Living meubels, met een sfeervolle landelijke en industriële uitstraling. Maak je eetkamer en woonkamer bijvoorbeeld af met de stoere Belmonte eetkamerstoelen en robuuste Basto dressoir. De stevige bouwkwaliteit en het industriële uiterlijk van de Tower Living collectie geeft ook jouw interieur een stoere touch. In onze showroom zijn deze en nog veel meer meubels zelf te bewonderen. Ook voor andere vragen over jouw toekomstige inrichting staan we voor je klaar.


Officieël Tower Living verkooppunt

Tower Living is een gevestigde naam op de meubelmarkt en is nog steeds volop aan het groeien. Ondanks het vele werk zorgt het bedrijf er voor dat levertijden altijd kort zijn, zodat de klant nooit lang hoeft te wachten op een aankoop. Die snelheid en flexibiliteit maakt het merk een van de populairste namen op het gebied van meubels. Een partner die de waarden van Het Monument prachtig reflecteert. We erg blij dat we deze prachtige authentieke meubels kunnen presenteren aan jou. 

Tower Living meubels kopen?

Bestel online of bezoek de showroom van Het Monument voor nog veel meer meubels van Tower Living. Naast een ruime Tower Living collectie vind je in showroom van 3000m2 ook tal van andere meubels en producten van andere bekende merken. Met een ruime voorraad op locatie hoef je niet bang te zijn voor lange levertijden. Wacht niet langer en breng Het Monument een bezoekje in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. We heten je graag snel welkom!

× WhatsApp met ons!