0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Maak kennis met Tower Living

Wie op zoek is naar een ruime collectie authentieke landelijke meubels, kan terecht bij het merk Tower Living. Deze grote Nederlandse meubelleverancier heeft een van de grootste collecties op de markt en biedt een heel divers aanbod binnen verschillende categorieën meubels. Met bijvoorbeeld meer dan 125 verschillende modellen stoelen en meerdere tafel- en kastencollecties is er voor ieder wat wils. Ook qua kleur en stof is zijn er tal van mogelijkheden, waardoor ook jouw interieur wensen makkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Het Monument biedt een ruim aanbod van Tower Living meubels die perfect in jouw landelijke interieur geplaatst kunnen worden. Geef je eetkamer een stoere look met de Belmonte eetkamerstoelen. Of pimp de woonkamer met de robuuste Basto dressoir. De stevige bouwkwaliteit en het industriële uiterlijk van de Tower Living collectie geeft ook jouw interieur een stoere touch. In onze showroom zijn deze en nog veel meer meubels zelf te bewonderen. Ook voor andere vragen over jouw toekomstige inrichting staan we voor je klaar.


Een vertrouwde naam in de meubelbranche

Tower Living is een gevestigde naam op de meubelmarkt en is nog steeds volop aan het groeien. Ondanks het vele werk zorgt het bedrijf er voor dat levertijden altijd kort zijn, zodat de klant nooit lang hoeft te wachten op een aankoop. Die snelheid en flexibiliteit maakt het merk een van de populairste namen op het gebied van meubels. Een partner die de waarden van Het Monument prachtig reflecteert en daarom zijn we erg blij dat we deze prachtige authentieke meubels kunnen presenteren aan jou. 

De showroom van Het Monument biedt volop inspiratie

Kom daarom snel een keertje langs in de showroom van Het Monument. Met een oppervlakte van 3.000 m2 hebben we niet alleen een ruime selectie Tower Living meubels die je kunt bewonderen, maar ook tal van andere merken en producten. Met een ruime voorraad op locatie hoef je niet bang te zijn voor lange levertijden. Wacht niet langer en breng Het Monument een bezoekje in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. We heten je graag snel welkom!

© Het Monument | Alle rechten voorbehouden | Marketing: Pienter Online | Website: The Brand Office

Vraag een offerte aan