0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Maak kennis met Urbansofa

Op zoek naar meubels van hoge kwaliteit, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt? Dan is UrbanSofa hét merk voor jou! De meubelfabrikant garandeert door een korter leveringsproces een lagere prijs voor al je meubels, maar wel met dezelfde kwaliteitsstandaard. Bij de productie wordt bovendien veel aandacht besteed aan mens en milieu, zodat je aankoop ook een verantwoorde koop is. UrbanSofa biedt een uiteenlopende collectie van prachtige authentieke meubels, waaronder: bankstellen, sofa's, fauteuils en diverse tafels. Bekijk hier de gehele collectie

Ben je op zoek naar een mooi ruim bankstel als de Lorenzo loungebank of de Firenca hoekbank? Of heb je je oog laten vallen op een van de elegante eetkamerfauteuils, zoals de Toulouse of Raven? Het Monument heeft een ruime showroom waarin al deze landelijke meubels en meer in alle rust te bewonderen zijn. Daarnaast helpen wij je graag verder bij het uitzoeken van bijpassende accessoires en de verdere inrichting.

Officiëel UrbanSofa verkooppunt

Als officieel verkooppunt van UrbanSofa meubels biedt Het Monument je de beste kwaliteit producten én service. Met snelle levertijden garanderen wij dat je nieuwe aanwinst snel thuis wordt bezorgd en wij staan te allen tijde klaar om eventuele vragen te voorzien van een deskundig antwoord. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en daarom verdien je als klant enkel het allerbeste.

Breng een bezoek aan de showroom van Het Monument

Ben je benieuwd welke UrbanSofa meubels het beste in jouw interieur passen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Veenoord, Nieuw-Amsterdam om inspiratie op te doen. Met meer dan 3.000 m2 aan woonplezier vind je de mooiste landelijke meubels, vloeren en accessoires. De koffie en thee staan altijd klaar, dus kom snel een keer langs bij Het Monument!

© Het Monument | Alle rechten voorbehouden | Marketing: Pienter Online | Website: The Brand Office

Vraag een offerte aan