0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Over Het Monument

Het Monument heeft letterlijk alles in huis voor het wonen in landelijke stijl. Met meer dan 3.000 vierkante meter aan winkeloppervlak inspireren wij je graag met scherp geprijsde landelijke en teakhouten meubelen, vloeren en woonaccessoires.

De gezichten achter Het Monument van links naar rechts: Pascal, Arina en Albert. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag!

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Het Monument beschikt over voldoende parkeerruimte direct voor de deur. Wil je aankopen die je niet zelf kunt vervoeren zoals kasten en bankstellen laten bezorgen? Maak dan gebruik van onze eigen bezorgdienst!

Meubels in landelijke stijl vlakbij Emmen

Wij zijn gevestigd aan de Veilingstraat 58 in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. Onze winkel voor wonen in landelijke stijl bevindt zich langs de A37 / E233 nabij Emmen en Coevorden. Je bereikt ons in minder dan een uur rijden vanuit Groningen, Zwolle of Heerenveen.

Betaalmogelijkheden in onze winkel

Veel van onze meubelen kunnen wij uit voorraad leveren en kunnen in de meeste gevallen (net als accessoires) direct worden afgerekend. In onze showroom kunt je zowel contant als met PIN betalen.

Openingstijden en koopzondagen

Het Monument is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ook zijn wij regelmatig op zondag geopend tijdens onze speciale koopzondagen.

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 - 17.30
Woensdag:10.00 - 17.30
Donderdag:10.00 - 20.30
Vrijdag:10.00 - 17.30
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:Koopzondagen
× WhatsApp met ons!