0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Magazijn van Het Monument

Het is onze schatkamer. Een verborgen plek, vol met meubels en woonproducten die je niet in de showroom vindt. Het Monument beschikt over een enorm magazijn waar jij als klant doorheen kunt lopen. Er staan tafels, banken en allerlei woonaccessoires die je niet in de woonwinkel vindt. Kom je binnenkort een kijkje nemen?


Alles voor een landelijk en industrieel interieur

De producten die je op de website ziet staan, vormen slechts een klein deel van ons complete aanbod. Onze collecties wisselen regelmatig en we krijgen veel unieke items binnen met een beperkte oplage. In ons magazijn vind je alles. Echt alles.

Als je een sfeervol landelijk of industrieel interieur wilt, dan moet je dus bij Het Monument zijn. Zo’n inrichting bestaat over het algemeen uit houten meubels, een heerlijke bank en authentieke woonaccessoires. Je vindt daarom bij ons karakteristieke tafels, comfortabele zitmeubelen, fraaie kasten, mooie vloeren en unieke accessoires.


Verbouwde showroom

Om ons assortiment nog meer tot zijn recht te laten komen, hebben we onlangs een deel van onze showroom een flinke metamorfose gegeven. Er is een prachtige nieuwe vloer neergelegd en er zijn nieuwe sfeerhoekjes gecreëerd om nog meer de landelijke stijl naar voren te laten komen.

Onze showroom met landelijke meubelen, accessoires en vloeren staat in de provincie Drenthe, in het plaatsje Veenoord (Nieuw-Amsterdam). Het adres is Veilingstraat 58. Dat is vlak bij Emmen en zodoende uitstekend bereikbaar vanuit Groningen (40 minuten) of Zwolle (30 minuten).

Showroom vestiging

Veilingstraat 58
7833 HN Veenoord, Nieuw-Amsterdam (vlakbij Emmen)

Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons op.

× WhatsApp met ons!