0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Bezoek de showroom van Het Monument

Aan de veilingstraat 58 in Veenoord (Nieuw Amsterdam, vlakbij Emmen) vind je onze showroom, met ruim 3.000 m2 aan wooninspiratie voor wonen in landelijke stijl. Kom ook eens langs en bekijk ons ruime aanbod sfeervolle landelijke meubelen, vloeren en landelijke accessoires.

Showroom vestiging

Veilingstraat 58
7833 HN Veenoord, Nieuw-Amsterdam (vlakbij Emmen)

Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons op.


Een impressie van onze showroom (beneden verdieping)

Wil je alvast een idee krijgen van wat je allemaal bij Het Monument kunt vinden? Bekijk onderstaande impressie van onze showroom. De producten op de website vormen slechts een kleine greep van het complete assortiment. Onze collecties wisselen regelmatig en we krijgen veel unieke items binnen met een beperkte oplagen.


Tip: neem een kijkje in ons magazijn. Een verborgen schatkamer, vol met prachtige woonartikelen!

Onze showroom is vernieuwd

Een gedeelte van onze showroom heeft een flinke metamorfose ondergaan. Zo hebben we een prachtige nieuwe vloer neergelegd en nieuwe sfeerhoekjes gemaakt om nog meer de landelijke stijl naar voren te laten komen. Zo komt onze unieke collectie nog meer tot zijn recht. Ervaar het zelf door een kijkje te komen nemen. Het Monument krijgt ook regelmatig bezoek uit andere landen, zoals België en Duitsland. In Duitsland ook wel bekend als rustikalen Möbeln im Landstil. Over de grens zijn de landelijke meubelen ook een groot succes!


Karakteristieke meubelen, accessoires en vloeren voor een echte landelijke sfeer

Het Monument heeft een enorm assortiment aan meubelen, verlichting, vloeren en accessoires voor wonen in landelijke stijl. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met unieke producten die slechts beperkt leverbaar zijn. Bezoek onze showroom voor het complete en actuele assortiment!

Impressie bovenverdieping


Nieuw binnen!

Onze collecties wisselen zeer regelmatig en we krijgen bijna elke maand weer leuke nieuwe spullen binnen. Op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties? Like dan onze Facebook-pagina om niets te missen!


Ruim assortiment unieke Teak Meubelen

Op zoek naar die unieke kast of tafel? Grote kans dat je slaagt bij Het Monument! Onze collectie bestaat voor een groot gedeelte uit unieke meubelen waarvan de voorraad beperkt is.


Al 20 jaar de vloerenspecialist

De juiste vloer geeft jouw interieur de uitstraling die het verdient. Wij leggen al meer dan 20 jaar houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren.


Waar vind je Het Monument?

Je vindt onze showroom met landelijke meubelen, accessoires en vloeren in de provincie Drenthe, in het plaatsje Veenoord (Nieuw Amsterdam). Even onder Emmen is onze ruim 3000 m² showroom gesitueerd en is uitstekend bereikbaar. Vanuit Groningen bent u er al binnen 40 minuten, vanuit Zwolle ben je er al in 30 minuten.

× WhatsApp met ons!