0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Brede 2-deurs kast met spoelbak

1.680 incl. BTW

Category:

Brede 2-deurs kast met spoelbak

Een bijzondere én functionele eye-catcher in je keuken, tuinkamer, buitenserre of veranda? Met de landelijke elementen van onze outdoor keuken geef je een heuze upgrade aan je ruimte! Het prachtige contrast tussen het rustieke hout en granieten blad zorgen voor een bijzondere uitstraling en met 95 cm hoogte heeft de keuken een ideale werkhoogte.

Dit element heeft een hoogte van 95cm, een breedte van 95cm en een diepte van 60cm. Dit element wordt zonder kraan geleverd

De 5 elementen zijn nauwkeurig samengesteld op basis van de meest gangbare afmetingen en lade/deur verdeling. Daarnaast is het hoge kastmodel van 125 cm perfect om een tafelmodel koelkast in te zetten. Bovendien zijn de elementen stuk voor stuk ook aan de zijkanten afgewerkt, waardoor eigenlijk élke opstelling en samenstelling mogelijk is. Mix & match jouw ideale samenstelling, natuurlijk inclusief de granieten bladen en bij het spoelbak-meubel inclusief de granieten (verlijmde) spoelbak.
Voor jouw perfecte samenstelling is het natuurlijk mogelijk om meerdere van dezelfde elementen te kiezen en/of juist elementen weg te laten. Liever zelfs alleen het spoelbak-meubel inclusief de spoelbak? Ook dat is geen probleem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brede 2-deurs kast met spoelbak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

× WhatsApp met ons!