Over ons

Het Monument heeft letterlijk alles in huis voor het wonen in landelijke stijl. Met meer dan 3.000 vierkante meter aan winkeloppervlak inspireren wij u graag met scherp geprijsde landelijke en teakhouten meubelen, vloeren en woonaccessoires.

Het Monument - Parkeren voor de deurGratis parkeren voor de deur

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Het Monument beschikt over voldoende parkeerruimte direct voor de deur. Wilt u uw aankopen die u niet zelf kunt vervoeren zoals kasten en bankstellen laten bezorgen? Maak dan gebruik van onze eigen bezorgdienst!


Meubels in landelijke stijl vlakbij Emmen

Het Monument - Meubels in landelijke stijlWij zijn gevestigd aan de Veilingstraat 58 in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. Onze winkel voor wonen in landelijke stijl bevindt zich langs de A37 / E233 nabij Emmen en Coevorden. U bereikt ons in minder dan een uur rijden vanuit Groningen, Zwolle of Heerenveen. Plan uw route

 


Het Monument - PinnenBetaalmogelijkheden in onze winkel

Veel van onze meubelen kunnen wij uit voorraad leveren en kunnen in de meeste gevallen (net als accessoires) direct worden afgerekend. In onze showroom kunt u zowel contant als met PIN betalen.


Openingstijden en koopzondagen

Het Monument is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ook zijn wij regelmatig zijn op zondag geopend tijdens onze speciale koopzondagen.
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag  10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Alleen op koopzondagen

Daarom kiest u voor ons

  • Eigen bezorgdienst
  • Sfeervolle landelijke meubelen
  • Betaalbare meubelen met karakter
  • Meer dan 3.000 m2 wooninspiratie
  • Veel vanuit voorraad leverbaar