De showroom van Het Monument bezoeken

Aan de veilingstraat 58 in Veenoord (Nieuw Amsterdam, vlakbij Emmen) vindt u onze ruime showroom met 3.000 m2 aan wooninspiratie voor het wonen in landelijke stijl. Kom ook langs om door onze showroom te struinen en laat u inspireren door sfeervolle landelijke meubelen, vloeren en accessoires.

Een impressie van onze showroom

Alvast een idee krijgen van datgene wat Het Monument - Wonen in landelijke stijl u kan bieden? Bekijk onderstaande impressie van onze showroom. De producten op de website vormen slechts een greep van het complete assortiment. Onze collecties wisselen regelmatig en we krijgen veel unieke items binnen die slechts een beperkte oplage kennen. Waar vindt u Het Monument?

Onze showroom is vernieuwd

Een gedeelte van onze showroom heeft een flinke metamorfose ondergaan. Zo hebben we een prachtige nieuwe vloer neergelegd en nieuwe sfeerhoekjes gemaakt om nog meer de landelijke stijl naar voren te laten komen. Zo komt onze unieke collectie nog meer tot zijn recht. Ervaar het zelf door een kijkje te komen nemen. Het Monument krijgt ook regelmatig bezoek uit andere landen, zoals België en Duitsland. Over de grens zijn de landelijke meubelen ook een groot succes!


Karakteristieke meubelen, accessoires en vloeren voor een echte landelijke sfeer

Het Monument heeft een enorm assortiment aan meubelen, verlichting, vloeren en accessoires voor wonen in landelijke stijl. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met unieke producten die slechts beperkt leverbaar zijn. Bezoek onze showroom voor het complete en actuele assortiment!


Nieuw binnen!

Onze collecties wisselen zeer regelmatig en we krijgen bijna elke maand weer leuke nieuwe spullen binnen. Op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties? Like dan onze Facebook-pagina om niets te missen!


Ruim assortiment unieke teak meubelen

Op zoek naar die unieke kast of tafel? Grote kans dat u slaagt bij Het Monument. Onze collectie bestaat voor een groot gedeelte uit unieke meubelen waarvan de voorraad beperkt is.


Al 20 jaar de vloerenspecialist

De juiste vloer geeft uw interieur de uitstraling die het verdient. Wij leggen al meer dan 20 jaar houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren.Waar vindt u Het Monument?

U vindt onze showroom met landelijke meubelen, accessoires en vloeren in de provincie Drenthe, in het plaatsje Veenoord (Nieuw Amsterdam). Even onder Emmen is onze ruim 3000 m² showroom gesitueerd en is uitstekend bereikbaar. Vanuit Groningen bent u er al binnen 40 minuten, vanuit Zwolle bent u er al in 30 minuten

Daarom kiest u voor ons

  • Eigen bezorgdienst
  • Sfeervolle landelijke meubelen
  • Betaalbare meubelen met karakter
  • Meer dan 3.000 m2 wooninspiratie
  • Veel vanuit voorraad leverbaar