0591 555 376 vragen@hetmonument.nl Veilingstraat 58 (Nieuw-Amsterdam)

Ontdek onze collectie PVC vloeren

Op zoek naar de uitstraling van een houten vloer, zonder daadwerkelijk een houten vloer te leggen? Dan is een PVC vloer voor jou de juiste keuze. Met een PVC vloer kun je alle kanten op. Door de vele mogelijke prints zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor elke stijl is er een PVC vloer te vinden! Onze vakkundige medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe PVC vloer. 

Wat is een PVC vloer? 

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer, gemaakt van diverse lagen PVC (polyvinylchloride). Door de manier waarop een PVC vloer wordt gemaakt is het bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Een van de grote voordelen van een PVC vloer is de geluiddempende functie, waardoor omgeving- en contactgeluiden minder hard klinken. Daarnaast is een PVC vloer gemakkelijk te onderhouden en gaat de vloer lang mee, wat het een duurzaam product maakt. Ben je van plan om vloerverwarming aan te leggen? Dan is een PVC vloer een uitstekende keuze.


Een PVC vloer leggen 

Het leggen van een PVC vloer kan op twee manieren: door te lijmen of te klikken, net als bij kliklaminaat. Het is daardoor ook mogelijk om de PVC vloer als visgraat te leggen. Door de PVC vloer als visgraat te leggen, krijgt de ruimte direct een chique uitstraling. Bekijk hier een voorbeeld van een vloer gelegd als visgraat. Met ruim 20 jaar ervaring in vloeren kunnen we je bij Het Monument alles vertellen over het leggen van een PVC vloer. 

Bekijk onze PVC vloeren in de showroom

Benieuwd naar onze collectie PVC vloeren? In de webshop vind je een selectie van onze PVC vloeren. Daarnaast is onze collectie te bewonderen in onze showroom in Veenoord. We helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe vloer! 

× WhatsApp met ons!